Så er der et nyt target der skal nedlægges i HITMAN. Denne gang er vi nået til det 21. i rækken.

HITMAN Elusive Target nummer 21 hedder “The Surgeons” og I kan se en præsentation af dem i traileren.

Jagten på dem starter i dag, og varer i 7 dage. Man kan kun nedlægge dem 1 gang, og muligheden for det er kun i de 7 dage, så det er bare om at få dem ordnet.

Forrige indlægRealpolitiks er ude nu
Næste indlægThe 100 Sæson 1-3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)