Dagens anden udgivelses dato er landet. Nu kan vi med stor glæde fortælle jer hvornår Dragon Quest Heroes II udgives.

Ud over det, så kan vi også fejre udgivelses datoen på spillet med en ny trailer. Traileren giver os et overblik over spillet.

Men nu til det som nyheden handlede om nemlig spillets udgivelses dato. Dragon Quest Heroes II udgives til Playstation 4 og PC den 25. April.

Forrige indlægRealpolitiks er ude nu
Næste indlægThe 100 Sæson 1-3 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)