Det er tid til en ordentlig omgang tøse slåskamp. Vi ser nu nærmere på Switch versionen af SNK Heroines: Tag Team Frenzy.

SNK Heroines: Tag Team Frenzy er et kamp spil som skiller sig en lille smule ud fra mængden. I et hvert kampspil er der et par tøser man kan vælge. SNK Heroines: Tag Team Frenzy går i en helt anden retning. For det spil har sådan set kun tøser man kan vælge. Om det er godt eller skidt må være op til den enkelte.

Første gang man stifter bekendtskab med spillet, vil man uden tvivl mene at spille henvender sig til teenage knægte. Dette siger vi da der jo kun er tøser af alle slags i spillet. Det er uden tvivl en hver teenage knægts drøm at spille sådan et spil vil man mene. Men vi mener så også at spillet godt kan henvende sig til lidt andre spil fans.

Et kamp spil nu om dage, skal være i vild 3D og få en til at føle virkeligheden i spillet. Der går man så en helt anden vej i det her spil. Vi går tilbage til de gode gamle 2D kampspil. Man tænker med det samme Mortal Kombat møder Tekken Tag Turnament når man spiller SNK Heroines: Tag Team Frenzy. Og selvom vi skriver 2018, så har man vidst glemt at opdaterer grafikken derefter. Der ligges op til et vildt flot spil. Desværre er animationerne ret flade og triste at se på. Dette er synd, for generelt er spillet ret flot bygget op.

Spillet er nemlig bygget op i god gammel 2D stil hvor man spiller 2 imod 2 kampe. Dette koncept har virket fint i Tekken spillene, og det gør det også i det her spil. Men når man spiller sådan en type spil, håber man lidt på en kompleks styring med en masse der skal gøres for at vinde. Sådan ligger landet dog ikke.

Det er meget nemt at spille SNK Heroines: Tag Team Frenzy, og vi vil næsten sige at alle kan spille det. Når man skal give den gas der ude, så kan man stort set bare sidde og spamme knapperne i tilfældig rækkefølge. Der er desværre ikke så meget taktik bag hvordan en sejr kommer i hus. Men det er jo selvfølgelig også en sandhed med visse modifikationer.

Hvis man stiller lidt på sværhedsgraden i spillet, vil det selvfølgelig ændre sig en smule. For selvom spillet har en meget nem og ligetil kontrol, skal man alligevel tænke sig om for en sejr. Når man får modstanderen ned i energi, skal man tilslut give dem døds stødet. Man tænker med det samme på Mortal Kombat, hvor man skulle lave vilde fatalities for at slå de andre. Men i SNK Heroines: Tag Team Frenzy kan man bare trykke på 1 knap så er de nede. Dette er desværre ærgerligt man har den mulighed.

Der er desværre ikke så meget at tage sig til i spillet, hvis man ønsker forskellige game modes. Men er man til at skulle låse op for en masse indhold så er det her spillet man bare må eje.

Når man kæmper får man en valuta til spillet. Med den valuta kan man låse op for nye kostumer til tøserne. Og ikke nok med det så kan man faktisk også købe sig til de video sekvenser der er i spillet. Så i stedet for at gennemføre det igen og igen med de forskellige, kan man bare købe sig til det. Dette er et lidt specielt tiltag.

Det er ikke lavet så man skal lukke op for flere karakterer i spillet ved at gennemføre det. Nej de er der alle sammen fra starten af. Dette er lækkert, for så får man hele pakken fra starten af. ¨Det er så bare ikke så fedt at der ikke er den store variation mellem de forskellige tøser i spillet. Man kan ikke mærke den store forskel om man tager den ene eller anden tøs. De minder alt for meget om hinanden.

SNK Heroines: Tag Team Frenzy er nemt at gå til, og henvender sig til dem som ønsker et godt og nemt retro sus. Spillet er et must have for alle der vil have et spil der er nemt at gå til. Underholdningen i spillet er i top selvom det er så simpelt.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCouch co-op spillet Pitfall Planet kommer snart til Nintendo Switch
Næste indlægXenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
snk-heroines-tag-team-frenzy-anmeldelseSNK Heroines: Tag Team Frenzy er nemt at gå til, og henvender sig til dem som ønsker et godt og nemt retro sus. Spillet er et must have for alle der vil have et spil der er nemt at gå til. Underholdningen i spillet er i top selvom det er så simpelt.