Tag 500 år tilbage i tiden, og deltag i slaget mellem de ægide! Se hvordan Alrest var, hvordan Addams krønnike starter, og hvordan Jin blev en fjende.

Torna – The Golden Country er udfylder alle de huller, vi ellers blev præsenteret for i Xenoblade 2. Alle de flashbacks, hvor man ser Lora, Haze, Jin og Addam bliver en del af det større billede, og man får en forståelse for, hvordan hændelserne fandt sted, for 500 år siden.

Jeg kan lige så godt bryde rollen – JEG ELSKER DEN HER FORTÆLLING! Det er alt det jeg håbede det ville være, og mere til! Den er fyldt med fantastiske, nye personer – Lora, Addam, Haze, Milton, Hugo og flere; Samt også kendte ansigter som Brighid, Aegeon, og ikke mindst Mythra.

Og med det, kunne denne nye fortælling ligeså godt være et ny spil i sig selv. Kampsystemet har fået en ordentlig omvending. Den første kamp man bliver smidt ind i, er Med Lora og Jin – Her lærer man så, hvad der er nyt. Der er kommet et nyt system der hedder Vanguard / Rearguard. Hvilket giver dig muligheden for at skifte mellem Blade og Driver. Så du kan kæmpe som Lora og skifte til Jin – som når Rex skifter mellem sine blades.

Det tager noget tid at forstå, da alle karakterer – blades og drivers inklusiv – har fået 3 ekstra angreb. Spillets “Arts” er ligesom i Xenoblade 2, men denne gang har karakterene også rearguard og switch Arts. Man skal lige sætte sig ind i dette nye system, men hold da op hvor det virker!

Og nu til Guldkornet… Addam. Hold da HELT op, jeg elsker den mand. Han er skarp, empatisk, sjov og super, herre sej! Han smidder endelig hans robe, så man ser ham endelig – og han er knivskarp.

Han er Mythras driver, men samtidig meget uerfarren. Meget af fortællingen handler også om, hvordan han skal låse op for Mythras potentiale.

Spillet foregår hovedsageligt på titanen Torna, men tager også til lokationer man før har stiftet bekendtskab til – Gormott, blandt andet. Det er en sjov følelse, at gå rundt på Gormott, og kigge efter landmærker man husker fra base game. Torigoth findes ikke rigtig – i hvert fald ikke som vi kender det. Det er en lille landsby, uden store bygninger, vindmøllen og mere.

Jeg havde virkelig en fest da jeg endelig fik lov til, at spille. Hold da op hvor er det altså bare fedt. Det er næsten ligefør jeg elsker det mere end Xenoblade 2.  Det føles fantastisk at kontrollere både drivers og blades. Jeg elsker historierne, jeg elsker karakerende – jeg hader samtidig, at der ikke er mere… For min skyld måtte de godt have gemt fortællingen til en fremtidig udgave, så jeg kunne bruge 200 timer endnu engang!

Inns er også blevet erstattet – nu findes camping. Dette gør, at du har mulighed for, at bruge dit holds forskellige skills, såsom madlavning, at lave charms, forskelligt udstyr osv. Samtidig kan du også chatte, hvor der er små sjove snakke mellem karakterene.

Quests har også fået en opdatering. Nu skaber man en community. For hver gang du hjælper en NPC, er der mulighed for, at de bliver en del af din community. Dette låser også op for nye muligheder.

Hvis du ejer Xenoblade 2, så gør dig selv en tjeneste og få fat i Torna – The Golden Country. Det er alt for svært at sætte ord på, hvor fantastisk denne fortælling er.
Jeg ville give denne fortælling 6 / 5 hvis jeg kunne – men må nøjes med 5/5… Så godt er det altså!.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSNK Heroines: Tag Team Frenzy anmeldelse
Næste indlægPlayStation Classic annonceret
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
xenoblade-chronicles-2-torna-the-golden-country-anmeldelseHvis du ejer Xenoblade 2, så gør dig selv en tjeneste og få fat i Torna - The Golden Country. Det er alt for svært at sætte ord på, hvor fantastisk denne fortælling er. Jeg ville give denne fortælling 6 / 5 hvis jeg kunne - men må nøjes med 5/5... Så godt er det altså!.