DuKJlPH

Der ligger umiddelbart ikke nogle store titler i støbeskeen, til Sony’s håndholdte enhed Playstation Vita. Sony har fuldt fokus på markedet til Playstation 4 og derfor er ingen af de store spillefirmaer og udviklere lige umiddelbart, der laver noget til Playstation Vita’en. 3 parts firmaer er selvfølgelig velkommen til at præsentere deres til Playstation Vita udtaler Masayasu Ito – Senior Vice President, men hos Sony at fokus primært ligger på Playstation 4 og de udviklere dertil.

Det ér længe siden at der er udkommet en stor titel til Playstation Vita og det kunne se ud til, at brugerne af Playstation Vita’en kommer til at hente deres spil via Playstation Store. Der ligger dog også en god portion af spil, som er værd at gå i kast med. Men derfor er det stadig en lidt trist nyhed, for dem som er glade for deres håndholdte enhed. Det sidste store spil som kom til Vita’en var Minecraft, som fik en hel del ros med fra anmeldere rundt omkring, men det er ved at være et års tid siden nu.

Det ser heller ikke ud til at Sony vil satse på en ny håndholdt enhed, da de ikke helt mener er markedet er til det, som det er lige nu. Så indtil videre sidder Nintendo støt på tronen for de håndholdte enheder, med deres Ds’er og 3Ds’er.