xboxonewindows10dashboard_0

Der er kun et par uger til at Xbox One kommer over på Windows 10 hvilket blandt andet inkludere at Xbox One bliver bagudkompatibel.

Efter knap to år på markedet får Xbox One endelig et gevaldigt løft opad. Der sker en hel del med det nye Windows 10 interface og den meget ventede badudkompatabilitet. Major Nelson afslørede det i en livestream at man prøver at forenkle interfacet på Xbox One med Windows 10, som man har gjort det til PC med stor succes. Menu navigationen på Xbox One skulle bliver meget mere brugervenlig, så nu bliver vi fri for de kedelige firkantet bokse som der er nu, hvor man tydeligt kan se parallellen til Windows 8.

Der bliver en ny og meget hurtigere tilgang til notifikationer, beskeder og vennelisten. Den såkaldte ‘easy-to-access’ gamehub bliver væsentlig hurtigere samt at man nu bringer Avatar tilbage og en mere overskuelig Aktivitets feed.

Xbox_win10_libraryDet ser ud til at det bliver en helt ny brugeroplevelse, når Windows 10 opdateringer bliver en realitet til Xbox One. Som sagt er den meget ventede bagudkompatabilitet også en del af oplevelsen, hvor man har mulighed for at spille mange af de “gamle” Xbox 360 spil på sin Xbox One. Noget der har været ønsket fra mange rundt om i verden, siden Xbox One blev lanceret. Det vil blive titler som Mass Effect, Halo:Reach, de første Gears of War spil og Burn Out som kommer til at pryde noget af den liste, som Xbox frigiver til bagudkampatabiliteten.

Find de gamle spil frem fra skabet og glæd jer til den 12 November. Det er lige om lidt.