Sony har som altid et storslået show. Med live orkester og en store scene, er der kun plads til en masse fede spil. En masse uventede titler blev annonceret og en gammel kending vender tilbage . . .
Jah, læs du bare med her!

God of War – En helt ny begyndelse

Kratos er tilbage i et nyt eventyr! I gameplay videoen så vi Kratos lære hans søn at jage i skoven. Kratos er nu blevet noget ældrere og med stort skæg. Selvom alt er ren far og søn hygge, lure der fare over alt. Utrolig flot som man kunne forvente af skaberne bag God of War serien Santa Monica Studios og dette eventyr bliver helt sikkert det største og flotteste hidtil.

Days Gone – Bikers og zombier. . . masser af zombier!

Bend Studio har haft et helt nyt spil i støbeskeen. En fortælling om en verden der ikke var som igår. Et broderskab og en kamp om overlevelse blandt massevis af zombier. Gameplayet ser solidt og sjovt ud. Minder meget om stilen i The Last of Us, hvilket bestemt ikke er skidt. Antallet af zombier er mange og det ser ret så underholdende ud at pløkke store gruppe af hjerneknaskere ned en for en.

The Last Guardian – En udgivelsesdato!

Endelig! The Last Guardian har der været snak om i mange år. Men det er først nu vi endelig har en dato. Du kan få grabberne på spillet d. 25 Oktober 2016

Horizon: Zero Dawn – Action action action!

Sidste år så vi meget til Horizon: Zero Dawn og igen i år blev der vist noget lækkert frem. Robboterne er i flertal og du har nok at lave. Med et bredt udvalg af våben, er der masser af måder at nedlægge maskinerne på. Det ser ud til at selve historien vil have valg i form af hvad du vil sige. Dermed kan historien ændre sig og ikke være den samme to gange. Spændende og flot!

Detroit: Become Human – Robotternes liv

Verden er fyldt med robotter der ligner mennesker, der kun er til for at servicere rigtige mennesker. Men nogle gange går programeringen af robotterne galt og de får deres egen samvittighed. Quantic Dream er kendt for deres multi-afslutninger i spil og denne er ingen undtagelse. Historien kan tage uventede drejninger på et split sekund. Spillet er lig andre titler som Heavy Rain og Beyond: Two Souls som udviklerne også har stået bag.

Resident Evil 7 – Føl uhyggen i VR

Sony udgiver snart deres helt egen VR headset og til det, skal der spil i alle genre til. Resident Evil 7 er et af de store gyserspil, der er på vej til PSVR. Føl uhyggen d. Jan 24 2017

PlayStation VR – Udgivelsesdato i USA og masser af spil

PSVR står til at blive udgivet d. 13 Oktober 2016 i USA til en pris på $399 USD. Hertil vil der udkomme op mod 50 spil bare i år til headsettet. Her nedenunder kan du se nogle af de titler der er under udvikling og det ser rigtig godt ud! Lige fra en farlig mission til Mars, Star Wars, Final Fantasy og endda Batman er der nok for alle VR lovers!

Call of Duty: Infinite Warfare – Tag krigen med til rummet!

Call of Duty tager dig med i det store verdensrum til halsbrækkende kampe i en futuristisk rumkrig. Serien har i de senere år handlet om krig i nutidens verden, men nu handler det hele om fremtiden og store blockbuster sekvenser. Sammen med spillet følger jo en remasteret udgave af Call of Duty Modern Warfare med, som vi også fik set noget video af. Spillet udkommer d. 4 November 2016

Crash Bandicoot – Han er tilbage!

Activition har i samarbejde med Sony bragt liv i Crash Bandicoot og det er super fedt! Crash vil første gang vende tilbage i Skylanders senere på året. Men det bedste er at Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 og Crash Bandicoot 3 Warped vender tilbage på PlayStation 4 bygget helt fra bunden med lækker nyt grafik. Intet blev vist, bortset fra Crash i Skylanders. Så selvom vi ikke får et direkte nyt eventyr med Crash, så er det bare dejligt at se, at han vender tilbage. Jøses vi glæder os!

Death Stranding – Kojima’s nye mesterværk

Hideo Kojima er tilbage med et nyt surrealistisk spil sammen med ingen ringere end Norman Reedus. De to var igang med at lave Silent Hill for nogle år siden, men så skete Konami skandalen og spillet blev gemt og glemt. Men de to er nu gået i samaerbejde på noget helt nyt og spændende. Som altid er budskabet kryptisk og ikke til at forstå. Men alligevel, bliver det rigtig spændende at se hvad der kommer til at ske!

Spiderman – Sving dig i New Yorks gader

Så får vi også et helt nyt Spiderman spil fra Activision . . . ikke meget info vides, men traileren er fed!

Det var slutningen på showet og der er masser af fedt i vente til PlayStation folket. Et rigtig fænomenalt show uden deciderede kedelige titler på programmet. Her er alt man kunne tænke sig fra det fede til det direkte underlige . .  yes, ser på dig Hideo. Se hele showet i toppen og glæd dig til endnu flere nyder i den kommende uge.