PlayStation Flow bryder teknologiens grænser og flytter spiloplevelsen væk fra stuen og ud i swimmingpoolen. Med PlayStation Flow markeres det seneste gennembrud inden for bærbar teknologi, der udvider PlayStation 4-systemet ved at integrere spiloplevelsen med vandtæt berøringsteknologi.
PS Flow, der er udviklet af PlayStation Wearable Entertainment Technology (PWET), kombinerer PS4-spilsystemet med den ægte svømmeoplevelse, så spillerne bogstaveligt talt kan dykke ned i handlingen. Denne eksklusive nyskabelse giver spillerne en mere realistisk og fordybende oplevelse, når de spiller PS4-spil med undervandselementer.

LCD-briller og vandtæt headset

PS Flow består af et LCD-hovedsæt med briller, der er forbundet til fire forskellige sensorer, som spillerne skal bære på arme og ben for at få en unik undervandsoplevelse. De vandtætte høretelefoner, der er indbygget i brillerne, giver spillerne adgang til et utroligt realistisk lydmiljø under vandet. Med PS Flow kan alverdens spillere endelig deltage i spillenes undervandsmiljøer og lade deres virtuelle spiloplevelse flyde sammen med virkelighedens svømning.

PS Flow kan desuden fås med et tilhørende tørresystem til de spillere, der sætter pris på lidt mere luksus. PlayStation Flow Body Dryer tørrer og varmer dig hurtigere end et håndklæde eller en elektrisk håndtørrer og er en sand revolution inden for tørringsteknologien.

PS Flow følger spillerens handlinger både over og under vandoverfladen. Remote Play-teknologi giver mulighed for at transmittere spillerens bevægelser i swimmingpoolen direkte til deres PS4 derhjemme i stuen.

  • LCD-hovedsættet downloader spildata fra PS4 med Bluetooth-teknologi. Når spillerne aktiverer brillerne, kan de se spilscenarier i vandet
  • Sensorerne sidder behageligt fast på spillernes lår og biceps og videresender elektromagnetiske pulsslag og live-spilopdateringer tilbage til PS4-systemet
  • PlayStation Flow Body Dryer tørrer spillerne igen på et splitsekund takket være ioniseringsteknologi, der accelererer fugten væk fra kroppen og får vandet til at fordampe på et øjeblik

Ariel Inganarre, innovationschef hos PlayStation Wearable Entertainment Technology Group, tilføjer:

“Her hos Wearables arbejder vi konstant på at udbrede den fantastiske PlayStation-oplevelse til alle dele af gamernes liv. Den seneste succes med Remote Play og Share Play – for ikke at tale om Project Morpheus – forsikrer os om, at PS Flow vil give os mulighed for at give gamerne en endnu dybere spiloplevelse!”

Spring ud på det dybe vand, og dyk ned i en helt ny spilverden med PlayStation Flow, det ultimative tilbehør til PS4.

 

Forrige indlægApril måneds gratis spil
Næste indlægNintendo Direct 1. april 2015
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.