Jeg har endnu engang haft hånden nede i Speedlink skuffen, for at denne gang fiske et stereo headset op. Det er deres prisbelønnet model kaldet ‘Medusa Street XE stereo headset’.

Speedlink skriver følgende om deres prisbelønnede stereoheadset:

‘Den avancerede teknik, den fornemme forarbejdningskvalitet og de smukke materialer gør MEDUSA STREET XE til et moderne og vellykket supplement til den prisbelønnede MEDUSA-headset-serie og til en sand allrounder: Brug den på din laptop, på tablet-pc’en eller med din smartphone.’

p1008090_1444404917_sl-870000-wegy_1

Førstehåndsindtrykket er herfra at det er lidt plastikagtigt, men det virker som om at der alligevel er tænkt over de materialer, der brugt på Medusa headsettet. Uden at træde nogen over tæerne, så får jeg lidt tanker til de headset men kan købe i Føtex for 200kr. Medusa headsettet har dog fået lidt kunstlæder til at holde lyden ude. På bøjlen øverst er det også blevet til lidt behagelig polstring, også med lidt kunstlæder til at holde skummet inde. Selve højtalerkapslerne kan drejes og foldes ind, så hvis de skal ligge i en kuffert eller ligende, kan de ligge helt fladt eller foldet sammen. Det er godt tænkt og noget mange producenter kunne lære lidt af. Når der er tale om over-ear headsets, så er det helt klart fordel at de enten kan foldes sammen eller, at højtalerkapslerne kan drejes, så der ikke er noget der går i stykker under transport.

Medusa Street XE kan fås både i hvis og i sort, alt efter hvad man nu lyster. På selve kablet ned til din enhed som du nu måtte benytte, sidder der en lille kontrol enhed hvor man kan justere lydstyrken. Der er også en mute funktion til mikrofonen. Når vi nu er omkring mikrofonen alligevel så forvent ikke det helt store vidunder. Den virker og den er der, men den levere ikke en super lyd til modtageren og den er meget følsom overfor vind og baggrundstøj. Men det er de fleste mikrofoner til mobil brug. Jeg kan ydermere ikke anbefale at bruge mikrofonen til brug ved skype, da jeg under testen oplevede at jeg enten gav ekko eller rungede i den anden ende.

p1008090_1444404918_sl-870000-wegy_2

Når vi taler egenskaber så har Speedlink sendt følgende:

 • Stereo-headset til notebooks og smartphones
 • Førsteklasses stereo-lyd
 • Brillant sprogtransmission
 • Yderst dejligt at have på
 • Topklang til musik og kommunikation – også undervejs
 • Glasklar sprogtransmission med bøjelig noise-reduction-mikrofon
 • Bekvem regulering af lydstyrke og klang som også dæmpning af mikrofonen via kabelfjernbetjening
 • Bløde, omfattende earcups
 • Dejligt at have på takket være bøjelig bøjle og bekvemme polstre
 • Konsekvent letvægtskonstruktion på kun 275g med størst mulig comfort
 • Øresnegle som kan foldes sammen til transporten
 • Kabellængde 1m

Hvorvidt jeg er enig i Speedlink med førsteklasses stereo-lyd og brilliant sprogtransmission lader jeg jer om at fortolke i min test. Men jeg syntes at når man lover førsteklasses-lyd, så skal man lige passe på. Jeg syntes at der kommer væsentlig bedre lyd ud af mit Beats by Dre headset og mit Steelseries Siberia V2. Jeg vil sige at lyden er god til den pris headsettet koster. Der er en god klang og mellemtonerne er også godt repræsenteret. Bassen er til gengæld en stor mangelvare. Skruer man højt op, som jeg gør når jeg træner, så forvrænger den meget og brummer egentlig bare. Så jo klang og mellemtone er der masser af, men bassen skuffer fælt.

Rent komfortmæssigt så sidder headsettet rigtig godt og øre kopperne er super behagelige med den brugte memory-foam og den kunstige læder. Det hverken klemmer eller genere på anden vis. Det er rigtig skønt at det sidder godt på hovedet og kan bruges i mange timer. Især hvis man pendler meget. Der er også fornuftig lydisolering så sidemanden eller kæresten ikke bliver generet af lyden.

810x400xsl-800102-we_rgb_001-810x400.jpg.pagespeed.ic_.agBN0k_4RP

Konklusion:

Til en pris omring de 300kr. afhængig af hvor man køber det henne, så får man et okay headset. Det har nogle helt klare mangler for at kunne opfylde, det som Speedlink selv lover. Jeg testede det både til træning, i toget, derhjemme med både musik og skype. Det virker fint, men lyden i mikrofonen skal nok forbedres end smule, samt at der skal lidt mere fut i den enhed der leverer bassen.

Hvis ungerne skal bruge noget derhjemme til Ipad, telefon og deres laptop som ikke inkludere kommunikation, så er de ca. 300kr. en helt fin pris. Men til den lidt mere kræsne bruger, så vil jeg anbefale at man stiler lidt højere.

 

Tak til PR Nordic og Speedlink for at gøre denne anmeldelse mulig.

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUbisoft har løftet sløret for The Divisions Season Pass indhold
Næste indlægSteelSeries Apex 350 anmeldelse
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
speedlink-medusa-street-xe-stereo-headset-anmeldelseSpeedlink lover førsteklasses lyd, brilliant sprogtransmission og bekvem komfort. Man får ihvertfald komforten og en okay lyd, men den brilliante sprogtransmission er desværre ikke til stede. Men hvormeget forventer man af et headset til ca. 300kr. Et fint headset til børnene eller til pendlere i toget, som ikke ønsker at bruge en formue på et headset.