Hvis du savner et nyt spil til mobilen, så er det måske her du skal kigge med. Spelldust lander nemlig snart på iOS og Android enheder.

Spillet er hvad man kan kalde en lille blanding mellem Hearthstone og Clash Royale som vi kender ret så godt på de mobile enheder. Læs meget mere om det her:

Skellefteå, Sverige den 13. april 2021 – Den svenske udvikler Grand Pike med støtte fra Arctic Game Lab, kan med stor glæde annoncere udgivelsen af deres spil Spelldust den 27. april til iOS og Android enheder i Skandinavien.


Spelldust er et realtime strategi spil med et Wizard tema. Spilleren vil blive en del af intense PvP kampe hvor der gøres brug af såkaldte “magiske kort”. Det er hvad vi vil kalde et mix af Hearthstone & Clash Royale. Spelldust gør brug af en speciel kortmekanik, blandet med hvad vi kender fra traditionelle kortspil, men det er udført i et mobilvenligt realtime format.


Det er med stor glæde vi nu udgiver Spelldust, og vi glæder os til at vise verdenen hvad vi har arbejdet på de sidste par år.”, sagde Daniel Öhgren, CEO hos Grand Pike. “Vi har udviklet Spelldust til gamers, og vi vil sætte stor pris på de vil hjælpe os med at forbedre spillet i fremtiden”.

Forrige indlægNew Pokémon Snap vises frem
Næste indlægOutriders – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)