Vi er knap nok ovre Avengers: End Game og nu får vi snart endnu en Marvel film i form af Spider-Man: Far From Home. Her kommer Peter Parker aka. Spider-Man vidt omkring i andre lande, nye fjender og en ferie der skal nydes!

SPOILER ALERT! Hvis du endnu ikke har set Avengers: End Game, og ikke ønsker historien ødelagt, så skynd dig at væk NU!

Er du her endnu? Super!

Spider-Man: Far From Home er som bekræftet, en fortsættelse på Avengers: End Game og bliver dermed den sidste film i Marvels Fase 3 af superhelte film.

“Bitch please, you’ve been to space!” – Nick Fury

Efter afslutningen på End Game, hvor alle vendte tilbage der var blev til støv i Infinity War, stod det sidste slag mellem Tony Starks alter ego Iron man og Thanos. Tony ofrede sig selv for at rede alle på jorden og Thanos selv blev til støv og forsvandt sammen med hans hær. Verdenen er nu en superhelt fattigere.

Spider-Man: Far From Home følger trop kort tid efter End Game og Peter Parker, som havde et tæt forhold til Tony, ikke mindst som mentor og ven, skal leve et liv uden ham. Hverdagen med skolen er atter tilbage og en ferie er på sin plads sammen med hans venner og hans klasse. Men det bliver ikke lige den ferie der var planer om. Nick Fury har brug for hjælp!

Som du kan se i traileren, bliver der virkelig lagt tykt på med action, ødelæggelse og Spider-Man tricks i stor stil.

Spider-Man: Far From Home udkommer i biografen denne Juni 2019.