Hvis du er en af dem som ser en masse YouTube gamere spille, så er du med sikkerhed stødt på Visca Barca og Marcel, som er en del af det meget kendte team Impact.

Nu har du muligheden for at spille imod dem på dette års GamesCom. Der vil nemlig være et stort live event, hvor de inviterer publikum op på scenen for at møde dem i en spil dyst.

Hvis du vil vide mere om dette herlige event, så kan du læse den fulde pressemeddelelse her:

Hvordan bliver man en succesfuld YouTuber? – Mød og kæmp mod Impact-gamere under gamescom 2016

To af tidens store YouTubere, Visca Barca og Marcel fra det kendte gaming-team ”Impact”, indtager scenen til gamescom 2016 for at fortælle om livet som succesfulde YouTubere og hvilket udstyr, de bruger – heriblandt de prisvindende mikrofoner fra Blue. De populære YouTubere vil også invitere publikum op på scenen for at dyste mod dem i både online og offline spil.

Hvordan føles det at dele sine videoer med næsten en million seere? Hvad skal der til for at blive en succesfuld YouTuber? Og hvilket udstyr er et must, hvis man går med en spirende YouTuber-drøm i maven? Det er nogle af de spørgsmål, gamerne Visca Barca og Marcel fra gaming-teamet Impact vil besvare, når de indtager Let’s Play Gamezscenen i hal 5.1 under dette års Gamescom.

Beat Impact.

Overskriften for internetstjernernes optræden er ”Beat Impact”, da de på scenen vil dyste mod deres fans i forskellige offline spil. Samtidig vil de dele ud af deres erfaringer og fortælle om, hvordan de hver især har opnået succes med deres gaming-videoer, og hvilket udstyr de anbefaler. Der vil også være tid til at besvare spørgsmål fra publikum.

Gaming med Blue.

Ligesom mange af verdens allerstørste gamere sværger Visca Barca og Marcel til Blues mikrofoner for at opnå optimal lydkvalitet i deres videoer. Blandt deres favoritter er den anerkendte Yeti – en alsidig USB-mikrofon, der sikrer krystalklar lyd til professionel gaming, streaming og optagelser. Den stilfulde Blackout-version passer perfekt ind i enhvers gamers set-up af udstyr.

Hvor og hvornår.

Præsentationen finder sted søndag den 20. august kl. 14.30 i hal 5.1 på Let’s Play Gamez-scenen.