Et af de spil Hello Games er bedst kendt for, er Joe Danger spillene. Sidenhen begav de sig ud på et decideret voldsomt eventyr, da de udviklede No Man Sky. Her mange år senere, er udvikleren vendt tilbage til rødderne og de har nu en overraskelse til fans af spillene.

Sidste år fik Joe Danger sig en opdatering og udgivelse på iOS, efter at en far til en fan af spillene, tog kontakt til Hello Games. Selvom udvikleren har haft fuld fokus på No Man Sky, så kunne de ikke lade et ønske om en udgivelse på iPhones være i stikken. Nu har de taget skridtet videre og har gjort Joe Danger tilgængelig, faktisk for alle, helt gratis.

Hello Games har udgivet både Joe Danger Touch og efterfølgeren Joe Danger Infinity som to gratis spil, der afvikles direkte i din browser.

Om udgivelsen af Joe Danger Touch og Joe Danger Infinity, havde Hello Games overhovedet Sean Murray dette at sige på Twitter:

Hvis du aldrig har spillet Joe Danger spillene, så kan de bedst beskrives således. Du spiller som en action figur i stil med Evil Knievel. Der er fuld smæk på farven, og du køre derudaf på en lille motorcykel. Du skal blot hoppe, indsamle mønter og collectibles for at få en høj highscore. Simpelt og lige til.

Det er en super gave til fans af Joe Danger spillene, og nu kan alle der blot har en browser, spille sig igennem de mange farverige baner som Joe Danger Touch og Joe Danger Infinity bringer med sig.

Du kan spille Joe Danger Touch og Joe Danger Infinity via linket her: https://joedangerthegame.com