Vi nærmer os hastigt den store udgivelsesdato for Hogwarts Legacy fra Avalanche Software og Warner Bros. Interactive Entertainment. Selvom ventetiden har været utrolig lang, så er det skønt vi endelig nærmer os. Derfor er det også lækkert med små nye bidder af info og media omkring spillet, og det seneste her, det er værd at tage et kig på.

Indtil videre har vi faktisk fået set en hel masse omkring Hogwarts Legacy. Vi ved allerede en masse om gameplayet, character creation, historien, professorerne og meget mere som er med i spillet. Det har medført et stigende tal i hype termometeret, og den er nu ét af året mest eftertragtede spil. Potterverse fansene er klar til at indtage Hogwarts Legacy.

Hele den verden som Hogwarts Legacy udspiller sig i, kender langt de fleste. Omend det er fra bøgerne, filmene eller tidligere spil, så vil hvert et afkrog af spillets verden, være et kærkommen gensyn. Selvom Hogwarts Legacy finder sted lang tid før begivenhederne i Harry Potter serien, så findes langt de fleste steder stadig i slutningen af 1800 tallet. The Great Hall, hvor Hogwarts eleverne samles, bliver en central del i spillet og danne rammer for sorteringshatten mm. Ligeså fortryllende som man kan huske det fra andre medier, ligeså betagende ser det ud i spillet. Se billedet herunder.

Som man kan se på billedet, så kommer the Great Hall til at ligner sig selv. Med borde beklædt med hvert hus i Hogwarts, nemlig Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff. Ikke mindst kan man se at eleverne også bære de respektive klæder fra hvert hus de tilhøre. Desuden, så er det bare fedt at se skyerne under taget og de svævende stearinlys. Vi glæder os så meget til at udforske Hogwarts Legacy i detaljer!

Hogwarts Legacy udkommer d. 10 Februar, 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.

Udkommer d. 4 April, 2023 på PS4 og Xbox One.

Udkommer d. 25 Juli, 2023 på Nintendo Switch.