Hvis man vælger at spille den kommende Dead Space Remake på Steam fra EA og Motive, så får man sig en lille ekstra overraskelse med sig. For her vil man nemlig få en gratis udgave af efterfølgeren til det originale spil med oven i hatten, nemlig Dead Space 2 fra 2011.

Har man i sinde at få sig en dobbelt dosis rum-uhygge her sidst i Januar, så er det uden tvivl PC versionen af den snarligt udgivne Dead Space Remake man skal vælge. For hvis man forudbestiller Dead Space (2023) så får man Dead Space 2 (2011) med, uden ekstra omkostninger. Men, dette tilbud er kun opnåeligt via Steam. Samme tilbud er ikke at finde på hverken PlayStation, eller Xbox.

Da der er rigtig mange spil der har sit 15 års jubilæum i år, så er det rart at se sådan nogle tiltag som disse fra udviklere og udgivere. Udover at det originale Dead Space fylder 15, så følger andre spil med såsom GTA 4, Fallout 3, og Left 4 Dead. Man må også sige at et remake af Dead Space, som i øvrigt er fra 2008, er i den grad tiltrængt. Om den kan genskabe uhyggen og den horror man følte den gang, det må tiden vise.

Dead Space 2 havde i den grad også, hvis ikke samme, succes som det originale Dead Space. Har man spillet DS2 så kan man uden tvivl huske den famøse scene med nålen og øjet? Uha, det sender et gys ned af rygsøjlen stadigvæk.

Dead Space Remake udkommer d. 27 Januar, 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.