På CES 2023, der afholdes i Las Vegas, annoncerer HP Inc. nye produkter og løsninger designet til at puste nyt liv i hybride oplevelser, så folk kan trives i nutidens digitale verden.

“Hybridarbejde giver os større fleksibilitet og frihed i vores personlige liv, men bringer også nogle udfordringer, når det drejer sig om at forblive produktiv og forbundet med andre,” siger Alex Cho, President, Personal Systems, HP Inc, og fortsætter: “HP tager hovedpinen ud af hybridarbejdet ved at levere klassens bedste kraftfulde økosystemoplevelser og brancheførende innovationer – herunder Poly Voyager Free 60 Series Wireless Earbuds til exceptionelle lydoplevelser og HP E-Series skærme for at hjælpe med at tage produktiviteten til næste niveau – samtidig med at vi sikrer, at vi fortsætter med at fremme vores pc-portefølje, som er verdens mest bæredygtige.”

Få arbejdsglæden ind på hjemmekontoret

Hybridarbejde er kommet for at blive, men det kræver det rette udstyr, for at arbejdsglæden kan følge med. Ifølge en ny undersøgelse om danske kontoransattes produktivitet og arbejdsglæde svarer 74%, at en velfungerende arbejdscomputer har stor betydning for deres arbejdsglæde. Folk vil have de bedste pc-oplevelser, uanset hvor de arbejder. Men flere kontormiljøer byder ofte på forældet teknologi, hvilket fører til frustration hos medarbejderne og tab af produktivitet. Med dagens nyheder løfter HP alle arbejdsområder med nye enheder og løsninger, så medarbejderne kan arbejde sikkert og produktivt, uanset hvor deres arbejde tager dem hen.

A picture containing text, electronics, computer, monitor

Description automatically generatedA picture containing text, computer, computer, desk

Description automatically generated
HP Dragonfly G4 er designet til meget mobile tech-stærke ledere, der vil have det bedste. Her får de den ultimative pc til deres hybride arbejdsstil, spækket med de nyeste egenskaber til samarbejde.Designet til virksomhedsledere, der kræver høj ydeevne, tilslutningsmuligheder og sikkerhed, er HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10 verdens mest avancerede business notebooks og business convertibles bygget til samarbejde.

Med features som Enhanced by HP Presence leverer HP Dragonfly G4, HP EliteBook 1040 G10 og HP Elite x360 1040 G10 mere meningsfulde samarbejdsoplevelser med nye intuitive innovationer til onlinemøder for at puste nyt liv i hybridarbejdsformen. Enhederne byder på:

 • Multi-Camera Experience understøtter dobbelte videostreams og kameraskift, så brugere nemt kan vise deres ansigter og en genstand eller et whiteboard på samme tid, Picture in Picture eller side om side. De nye kommercielle pc’er er verdens første business notebooks, der understøtter brug af to kameraer på samme tid.
 • Auto Camera Select bruger intelligent ansigtssporing til at genkende, hvilket kamera en bruger står overfor for at holde publikum engageret uden at bryde øjenkontakten.
 • HP Keystone Correction gør det nemt at dele et whiteboard eller et fysisk dokument ved automatisk at beskære og udjævne billeder fra kameraføringen med et enkelt klik.
 • HP Be Right Back giver brugerne mulighed for at ændre deres videofeed til et stillbillede uden at forstyrre møder, når de har brug for en pause.

Når brugerne bevæger sig i løbet af dagen, hjælper nye funktioner med intelligent optimering af ydeevne og strømforbrug, herunder:

 • Intelligent Hibernate lærer pc-brugsmønstre at kende, så enheden automatisk går i dvaletilstand for at minimere batteriforbruget ved slutningen af ​​arbejdsdagen. Over tid kan pc’en i sidste ende forudsige, hvornår en bruger typisk bruger enheden den følgende dag og kort inden skifte til moderne standbytilstand, så brugeren kan komme i gang med det samme.
 • Smart Sense optimerer pc’ens termiske ydeevne ved hjælp af kunstig intelligens til at lære og tilpasse pc’ens brugsmønstre. Resultatet er en mere støjsvag og køligere bærbar, der er mere behagelig at arbejde med, mens den stadig leverer den nødvendige kraft til at få arbejdet udført.

De nyeste pc’er i HP Dragonfly og Elite 1000-serien indeholder 90% genanvendt magnesium i kabinettet, 5% ocean-bound plastik i højttalerkabinettet og biocirkulært indhold såsom brugt madolie for at hjælpe med at sænke CO2-emissionerne. Al ydre emballage til enhederne er 100% bæredygtigt fremskaffet og er EPEAT® Gold-registreret i 23 lande, ENERGY STAR®-certificeret og TCO-certificeret.

Få mest mulig ud af hybridarbejde med nye skærme, tilbehør og løsninger

For at få mest muligt ud af hybridarbejde i hjemmet eller på kontoret kræver det de rigtige værktøjer og teknologier, der tager afsæt i brugerens foretrukne arbejdsstile. For at fuldende pc-økosystemet annoncerer HP også nye skærme, tilbehør og tjenester.

Med skærmstørrelser fra 21,5” til 44,5” smelter HP E-Series G5-skærmene problemfrit ind i hjemmet eller kontoret i et slankt og elegant design. Serien tilbyder en række valgmuligheder for at hjælpe hybridarbejdere med at holde fokus gennem 4K-opløsning på udvalgte modeller, buede og ultrabrede skærme, 99% sRGB og matchende tilbehør. Brugere kan arbejde komfortabelt med HP Eye Ease, der reducerer eksponeringen for blåt lys, og en omgivende lyssensor justerer automatisk skærmens lysstyrke. HP E45c G5-skærmen er verdens første buede 45” super ultrawide dual QHD-skærm, der giver en mere fordybende oplevelse. Udskift to 24” QHD-skærme med en massiv 44,5” diagonalskærm med den nye Virtual Dual Display-funktion. Alle skærme i denne serie er bygget af 90% genanvendte materialer, såsom kaffegrums og genanvendt aluminium.

For folk der arbejder hjemmefra, elever og til underholdningsbrug opgraderer HP M24h og M27h FHD-skærme hjemmekontoret med forbedret ergonomi, der hjælper brugeren med at finde deres perfekte kropsholdning og synsvinkel. Det er samtidig verdens første skærmserie med en komfortopsætningsguide gennem integreret skærmsoftware.

HP E-Series G5-skærme tager produktiviteten til næste niveau med ekspansive skærmstørrelser, høje opløsninger og forbedret komfort, alt imens de er designet med fokus på bæredygtighed.HP E45c G5 Curved Monitor er en 45” super ultrawide dual QHD-skærm, der leverer en utrolig fordybelse og omfattende fleksibilitet.HP M-series FHD-skærme er verdens første skærmserie med en komfort-opsætningsguide gennem integreret skærmsoftware.

Ved at udnytte kraften i Poly-lydteknologien introduceres Poly Voyager Free 60-serien af ​​trådløse øretelefoner udviklet til en hybrid livsstil. Uanset om du deltager i et telefonmøde eller lytter til dine yndlingshits, giver Poly Voyager Free 60-serien op til fem timers taletid med adaptiv aktiv støjreduktion (ANC) og WindSmart-teknologi til at blokere distraherende baggrundsstøj. Standardversionen inkluderer et opladningsetui, der giver 10 ekstra timers taletid, og Poly Voyager Free 60+ kommer med et smart opladningsetui. Det smarte opladningsetui har en OLED-touchskærm med nem adgang til lydstyrke- og mute-funktioner og hurtig indsigt i batterilevetid og opkaldsstatus og en 3,5 mm analog indgang, der er ideel til underholdningssystemer på flyveture. De trådløse øretelefoner fås i farverne sort eller hvid og har et slankt, moderne design for komfort og fleksibilitet hele dagen. Med Poly Lens Mobile App kan brugere tilpasse deres Poly-enhedsindstillinger, mens it-teams kan administrere og modtage indsigt.

Graphical user interface

Description automatically generated with medium confidence
Voyager Free 60serien slutter sig til Polys prisvindende linje af Bluetooth-headset. Poly Voyager Free 60+ trådløse øretelefoner og smart opladningsetui er de ultimative pro-grade øretelefoner til hybridarbejdere.

HP 620/625 FHD-webkameraet hjælper brugerne med at se og lyde bedst muligt hele dagen. Dette Zoom-certificerede FHD 1080p-webcam har dobbelte støjreduktionsmikrofoner, et justerbart synsfelt og videofunktioner, herunder autofokus, AI-ansigtsindramning og forbedring af baggrundslys. For nemme, hurtige og sikre login sparer webkameraet dyrebare sekunder med Windows Hello ansigtsgenkendelse. Webkameraet fanger alle vinkler med en 360-graders drejning og 90-graders vipning for ekstra fleksibilitet. Bæredygtighedsfunktioner omfatter 71% genanvendt plast og 100% genanvendelig emballage.

HP 710 Rechargeable Silent Mouse giver brugerne mulighed for at arbejde, hvor end de er med et kompakt design, lydløse klik og op til 90 dages batterilevetid. Med seks programmerbare knapper til brugerdefinerede genveje kan brugere maksimere deres workflow og arbejde problemfrit med multi-OS-kompatibilitet på tværs af tre gemte enheder. Enheden er lavet af 60% genanvendt plast. Musen er udviklet til tilbehørsprogrammet Intel® Evo™ bærbare computere og giver problemfri tilslutning og pålidelighed, når den parres med Intel® Evo™ bærbare computere.

A close-up of a camera

Description automatically generated with low confidence
HP 620/625 FHD-webkameraet byder på problemfri login med Windows Hello ansigtsgenkendelse.Find friheden til at arbejde, som du vil, med HP 710 genopladelige og lydløse mus. Brugere kan forblive produktive med programmerbare knapper, op til 90 dages batterilevetid og et kompakt dobbeltsidet design.

HP Carbon Neutral Computing Services hjælper virksomheder på vej mod en fremtid med lav CO2-udledning med to muligheder for at udligne CO2-fodaftrykket fra deres HP arbejdscomputere. Kunder kan vælge at kompensere for det kulstof, der frigives under produktion og systemlevering eller gennem hele enhedens livscyklus, så deres pc’er forbliver CO2-neutrale fra start til slut. HP integrerer kulstofkompensationer af høj kvalitet i hver enhed, fra produktfremstilling til daglig pc-brug, for at hjælpe organisationer med at accelerere deres mål for CO2-neutralitet. HP tilbyder også kunderne en Sustainability Benefit Report, der nemt fanger den bæredygtige indvirkning af deres CO2-neutrale HP PC-flåde.

Nye pc’er til forbrugere byder på bæredygtig innovation med unikke materialer

Siden 2019 har HP Inc. brugt mange millioner kilo af genbrugsmaterialer. Med en yderligere udvidelse af verdens mest bæredygtige pc-portefølje introducerer virksomheden nye produkter og emballage, der skal bidrage med at muliggøre en mere bæredygtig fremtid.

Produkter designet til bæredygtighed bør være tilgængelige for alle, og det er grunden til, at HP introducerer yderst innovative og unikke produkter på tværs af sine nye forbrugerenheder. HP 14” og 15,6” bærbare pc’er fås med enten Intel- eller AMD-processorer, og deres kompakte design er lavet af ocean-bound plastik, genbrugsplastik samt genbrugsmetaller. HP 14” bærbar pc – Eco Edition tager bæredygtighed til det næste niveau, hvor op til 25% af produktet udnytter genanvendt plastik. Biocirkulært indhold, såsom brugt madolie, er integreret i enhedens bunddæksel, og denne enhed vil også have emballage, der er 100% bæredygtigt fremskaffet og genanvendelig. Alle de nye notebooks til forbrugere er ENERGY STAR®-certificerede og EPEAT®-sølvregistrerede, med Eco Edition-versionen EPEAT Gold® Registered.

HP 24” og 27” All-In-One pc’erne udnytter også unikke materialer til at skabe den innovative ramme, hvilket gør disse enheder til HP’s mest bæredygtige All-In-One-tilbud til dato. Dette er verdens første pc med genbrugt kaffegrums, som bruges i finishen på pc’en. All-In-One-pc’en er ENERGY STAR® og EPEAT® Gold Registered. Dens bæredygtighed rækker ud over selve enheden: Den 100% bæredygtige og genanvendelige emballage er blevet reduceret i størrelse med 62%, hvilket tillader op til 66% flere enheder pr. palle, som også bidrager til en samlet reducering af CO2-aftrykket.

Når du vil skaffe dig af med din brugte HP-enhed, hjælper HP Planet Partners med at få den enten genbrugt eller genanvendt.

 
HP 14” Eco Edition bærbar pc er lavet med op til 25% genbrugsmaterialer, inklusive biocirkulært indhold som madolie samt genanvendt plastik.HP 27” All-in-One PC er HP’s mest bæredygtige All-In-One-tilbud til dato, med genbrugt kaffegrums som en designfunktion i enhedens finish.

OMEN Gaming overgår til cloudløsning

Med den globale gamingindustri, der fortsætter med at stige, introducerer HP cloud-gaming gennem OMEN Gaming Hub og er den første Windows-pc-producent med en integreret NVIDIA GeForce NOW-løsning. Denne enorme tilføjelse giver spillere over hele kloden adgang til at spille over 1450 spiltitler fra AAA til indie, alt sammen inden for klassens bedste cloud-gamingtjeneste, uanset hvilken pc de spiller på. Kombineret med muligheden for at få adgang til lokale spil med My Games og OMEN Optimizer, har spillere nemmere adgang end nogensinde før til at spille deres yndlingstitler i højere kvalitet og med bedre framerates.

OMEN 17 Laptop sigter efter at blive HP’s mest kraftfulde bærbare gaming-computer med tilføjelsen af ​​op til 13. generations Intel® Core™ i9-13900HX-processor og den nyeste NVIDIA® GeForce®-grafik, som bruger OMEN Tempest Cooling Technology til desktop-kaliber gaming. OMEN Laptop er HP’s første til at have optiske mekaniske taster, som er 25 gange hurtigere end traditionelle taster, hvilket sikrer, at spillere har de værktøjer, de har brug for, for at sejre i deres yndlingstitler derhjemme eller på farten.

OMEN 40L og 45L stationære computere låser op for nye niveauer af ekstrem kraft med op til 13. generations Intel®️ Core™ i9-13900K-processor og op til NVIDIA®️ GeForce RTX™ 4090 for at muliggøre strålende 4K-visuals og høje FPS i opløsninger, der bruges til kompetitiv gaming. Dem, der vælger at gå med 45L, vil kunne nyde mulighed for såkaldt processor-overclocking takket være OMEN Cryo Chamber™, en revolutionær patenteret CPU-køleløsning, der rummer en alt-i-en væskekøler i et separat rum oven på kabinettet. OMEN 25L Desktop får også en opgradering med den seneste 13. generation af Intel®️ Core™-processorer for at trække spil hurtigere end nogensinde.

Graphical user interface

Description automatically generated
OMEN Gaming Hub med NVIDIA GeForce NOW-integration giver spillere adgang til spilstreaming af høj kvalitet, så de kan spille de seneste hits derude.

Priser og tilgængelighed

 • HP Dragonfly G4 forventes at være tilgængelig til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • HP EliteBook 1040 G10 forventes at være tilgængelig til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • HP Elite x360 1040 G10 forventes at være tilgængelig til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • Poly Voyager Free 60 Series-øretelefonerne forventes at være tilgængelige til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed. Den vil også være tilgængelig i en Microsoft Teams-certificeret version.
 • HP E-Series G5-skærme danske priser og tilgængelighed offentliggøres senere.
 • HP M-Series skærme danske priser og tilgængelighed offentliggøres senere.
 • HP 620/625 FHD-webkameraet forventes at være tilgængeligt i april for omkring 549 DKK på HP.com.
 • HP 710 genopladelige Silent Mouse forventes at være tilgængelig i januar for omkring 549 DKK på HP.com.
 • HP 14” og 15,6” bærbare pc’er med AMD-processorer forventes at være tilgængelige fra februar til en startpris på 3.499 DKK. Intel-versionerne forventes at være tilgængelige senere på foråret.
 • HP 14” bærbar pc – Eco Edition forventes at være tilgængelig denne sommer. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • HP 24” og 27” All-In-One pc’er forventes at være tilgængelige til foråret. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • OMEN 25L, 40L og 45L stationære pc’er forventes at være tilgængelige denne vinter. Priser offentliggøres tættere på produktets tilgængelighed.
 • OMEN 17 bærbar forventes at være tilgængelig fra februartil en startpris på 17.999 DKK