Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Hustle Kings VR anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
Udgivet: 13. oktober 2016
 
Spillere: 1 spiller
 
Vurdering
 
 
 
 
 
2.5/5


User Rating
1 total rating

 

Det positive


Stadig en visuel fest

Det negative


Der er intet nyt eller specielt til VR


Samlet vurdering

Der er ca. 30 titler ude til PlayStation VR hvor vi over den kommende tid anmelder et udvalg. Denne gang er det Hustle Kings VR vi lægger op. Det er oprindeligt udviklet af VooFoo Studios og det er reelt det samme spil der også bliver udgivet til PS3 i 2009 og til PS4 i 2015. […]

0
Posted 18. oktober 2016 by

 
Anmeldelse
 
 

Der er ca. 30 titler ude til PlayStation VR hvor vi over den kommende tid anmelder et udvalg. Denne gang er det Hustle Kings VR vi lægger op. Det er oprindeligt udviklet af VooFoo Studios og det er reelt det samme spil der også bliver udgivet til PS3 i 2009 og til PS4 i 2015. VR udgaven er, som PS4 udgaven, lavet af svenske EPOS Game Studios. VooFoo har så lavet Pure Pool der til forveksling ligner Hustle Kings og som er udkommet på både Xbox og PlayStation.

hustle-kings-vr-02

Det er et fotorealistisk pool spil der er blevet udsat for VR. Set i forhold til indhold så er der ikke nogen yderligerer funktionalitet. Du har stadig alt hvad du vil forvente af et poolspil. Der er masser af forskellige spiltyper og spil mekanikken er stadig meget velfungerende. Du starter en karriere op og så er det ellers om at komme i gang med at vinde, så du kan blive barens bedste poolspiller. Der er også en række daglige og ugentlige udfordringer sammen med den sædvanlige sociale integration. Det betyder at holde øje med hvem på din venneliste der også spiller og hvor langt de er nået.

hustle-kings-vr-01

Det er stadig let at vinde de første kampe og så tager AI for alvor fat og du skal på egen hånd præstere for at komme videre. Der er også mulighed for at anvende Move uden jeg synes at det gør oplevelsen eller præcisionen bedre. Der er glimrende placeringer af kameraet og hvis du virkelig ønsker at se ball’en tæt på så er det en fin oplevelse i VR. Det er også et VR spil helt uden kvalme faktor.

Hustle Kings VR henvender sig primært til pool entusiaster der gerne studerer placering af de enkelte ball’er for at få det bedste stød. VR udgaven virker fint, selvom der ikke tilføjes noget nyt. Hvis du er til at spille pool så kan det almindelige Huslte Kings eller Pure Pool mindst lige så godt.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment