Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Metroid: Samus Returns anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform: ,
 
Genre: , ,
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler: , ,
 
Udgivet: 15. September 2017
 
Spillere: 1
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Metroidvanian-Labyrint aktion af bedste kaliber! Jeg var underholdt fra start til slut.

Det negative


Spillet er en anelse for nemt.


Samlet vurdering

Samus Aran er tilbage i et hårdtslående, lækkert og nostalgisk eventyr, som med garanti rammer alle Metroid fans, lige i hjertet! Tag med vores yndlings scifi-skattejæger ud på eventyr.

0
Posted 14. september 2017 by

 
Anmeldelse
 
 

Samus Aran er tilbage i et hårdtslående, lækkert og nostalgisk eventyr, som med garanti rammer alle Metroid fans, lige i hjertet! Tag med vores yndlings scifi-skattejæger ud på eventyr.


Samus Aran er blevet kontaktet af “The Galactic Federation” om, at der er en stor trudsel på en fjern planet. Det siges, at Metroids endnu engang er på færden igen. Det er Samus’ opgave, at få udryddet denne parasit, og sikrer fred mod galaksen en gang for alle.

Hvis man har spillet de første par Metroid spil, så vil dette spil vække stor nostalgi i en. Spillet er en fantastisk genskabelse, af den klassiske Metroid titel – Metroid II: Return of Samus, som for første gang mødte dagens lys, på Nintendos Gameboy i 1991. Spillet er stortset en eksakt, up-to-date genfortælling, dog med nye- fjender, layouts og gimmicks.

Samus får de samme evner som i Metroid II, dog bliver hun også introduceret til de helt nye “Aieon Abilites”, som kræver en vis energi at bruge.
Samus har også fået evnen til, at skyde i alle retninger – Hvilket giver spilleren mere kontrol, og forsvar mod fjenderne.

Spillets kontrolskema kan godt være lidt følsomt, og lige i starten var Samus lidt svær at styre. Dog gik der ikke længe før, at jeg havde hende under kontrol. Jeg vil dog erkende, at Samus’ evne til at sigte i alle retninger, bliver lidt glemt –  i hvertfald hos mig. Samus’ Aeion evner sidder dog lige i skabet. De er super smarte, og giver spilleren hjælp der, hvor det behøves.

Spillet byder også på Amiibo funktioner, og Nintendo har samt præsenteret 2 spritnye Metroid Amiiboer, som vil låse op for nye ting mm. Du kan også benytte dig af SSB Metroid Amiiboerne, for særlige udfordringer. Se de nye amiibo her.

Alt i alt, er spillet et dejligt pust i retning af Metroid serien. Jeg er sikker på at mange fans, inklusiv mig selv, glæder sig over, at Samus endelig er tilbage.

Comments

comments


Mikkel Wiesner

 
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år, da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Dog er min favorit franchise - The Legend of Zelda, og det er der intet der kan ændre på!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment