Creative Technology lancerer nu ​​Sound Blaster G3, en bærbar gaming-USB DAC Amp, der er den seneste tilføjelse til Sound Blaster-familien, der blev grundlagt for 30 år siden. Sound Blaster G3 er designet og bygget med spillekonsoller i tankerne og er den første Sound Blaster, der fungerer direkte på PS4 og Nintendo Switch via et driverfrit plug-and-play-format. Den er også kompatibel med PC og Mac. Med sin lille størrelse og en vægt på kun 32 gram, kan den prale af både den berømte Sound Blaster-lydsignatur, on-the-go-tilpasning og andre smarte spilfunktioner til en attraktiv pris.

Med Creatives stærke fokus på innovation og årtiers ekspertise i ryggen, er Sound Blaster G3 mere end udstyret til at møde de fleste spilentusiasters lydbehov. Med hi-definition 24-bit lyd med 100dB DNR har den kapacitet til hovedtelefoner i studiokvalitet på op til 300 ohm impedans. Tilsluttet en pc eller Mac kan den håndtere 7.1 channel input og tilbyde op til 7.1 surroundsound såvel som den ikoniske Sound Blaster Acoustic Engine. Brugere kan se frem til en forbedret lydoplevelse, når de spiller, der langt overgår den indbyggede standard på pc, Mac eller spilkonsoller.

Sound Blaster G3 er også udstyret med den nyeste GameVoice Mix-funktion, der er specielt designet til at gøre in-game chat nem og problemfri. Denne funktion giver brugerne mulighed for frit at justere spillyd og chatvolumen med et hjul, der scrolles på, for at opnå den perfekte balance uden at forstyrre gameplayet.

Dertil kommer, at brugerne får en fordel med den specialtilpassede Footsteps Enhancer, en justérbar EQ, der hjælper med at identificere modstanderens placering og dermed give spilleren den afgørende sejr i skydespil. Der er også EQ-profiler, som er tilpasset til populære spil, heriblandt Fortnite, Call of Duty: Infinite Warfare og Overwatch

For konsolspillere er det en ren leg at lave lydjusteringer på Sound Blaster G3. De kan nemlig foretages eksternt med Sound Blaster Command-mobilappen, der er tilgængelig for iOS og Android, uden at man behøver trække stikket ud eller gå ud af spillet. Når appen er parret via Bluetooth, kan gamere bruge deres mobiltelefoner som en fjernbetjening og let få adgang til lydstyrke- og mikrofonindstillingerne, gemte EQ-indstillinger og endda udføre firmwareopdateringer. På pc og Mac får man via Sound Blaster Command desktop-appen den omfattende og fuldt tilpassede pakke med afspilnings- og optagemuligheder, som Sound Blaster-brugere er vant til.

Lydindstillingerne er også bekvemt placeret på siderne af ampen, hvilket gør det nemt at justere med kun en hånd. Sound Blaster G3 kører via USB-C og leveres desuden med en USB-A-adapter.