Spotify og Discord lancerer i dag et nyt samarbejde, så gamere verden over kan dele musikoplevelser, mens de spiller. Spotifys gaming-playlister kan samtidig fungere som det perfekte lydtæppe til en session med vennerne.

Spotify og Discord har netop annonceret, at de nu tilbyder millioner af gamere en helt ny musikoplevelse, der gør det lettere end nogensinde før at lytte til musik som gruppe og dele soundtracks til gaming.

Musiktjenesten Spotify og kommunikationsplatformen for gamere Discord sammenkobler chat og musik til den ultimative gaming-session. Alt du skal gøre er at åbne ´Settings’ i Discord, gå til ’Connections’ og tilslut Spotity.

Lyt til musik som hold

Som Spotify Premium-bruger kan du ubesværet lytte til musik sammen med dine venner sideløbende med, at I chatter via Discord og dermed let vælge det perfekte soundtrack til jeres strategier og planlægning.

Find dit næste soundtrack

Alle brugere kan fra i dag også fremhæve og dele deres favoritnumre med deres venner i Discord. Tilsluttede brugere får et ’tag’, der viser, hvad de lytter til lige nu.

”Det er et naturligt næste skridt i forhold til at fremhæve vigtigheden af musik som en integreret del af gaming-oplevelsen. Vi er virkelig glade for at kunne tilbyde Spotify Premium- og Discord-brugere muligheden for at kunne lytte sammen som en gruppe og dele det, de lytter til, når de spiller deres yndlingsspil,” siger Mikael Ericsson, Product Director, Platform og Partner Experience hos Spotify.

Samtidig er det muligt at browse gennem Spotifys Gaming Hub, og finde originale spil-soundtracks og specialdesignede spillelister til enhver session.

Integrationen vil være tilgængelig fra i dag til brugere på tværs af alle markeder, hvor Spotify og Discord opererer.

Er du klar til at spille?