Square Enix er også blandt dem som har været meget aktive på dette års E3. De har ud over presse event, givet os en masse godter.

Vi vil i denne nyhed samle op på hvad de har budt os på under dette års E3 indtil videre.

Kingdom Hearts III

Det helt store som mange havde set frem til under dette års E3, var at forhåbentlig få en udgivelses dato på Kingdom Hearts III. Det største ønske for os alle gik i opfyldelse. Så ud over en ny Frozen video til spillet, fik vi også af vide at Kingdom Hearts III udgives til PlayStation 4 og Xbox One den 29. Januar 2019.

Just Cause 4

Just Cause 4 fik også en del opmærksomhed. For ikke nok med der var en lækkert gameplaytrailer, så fik vi også en anden trailer til spillet. I får selvfølgelig begge dele lige her

Just Cause 4 er sat til udgivelse den 4. December til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Shadow of the Tomb Raider

Vi fik også æren af at se en ny trailer til Shadow of the Tomb Raider. Den får I selvfølgelig lige her. Ud over det kan vi fortælle jer at Shadow of the Tomb Raider udgives den 14. September, så ventetiden er ikke så gal endda.

The Quiet Man

Et nyt spil er annonceret. Bys velkommen til The Quiet Man, som er et af de nye projekter Square Enix arbejder på. Der er ikke kommet meget information ud omkring spillet, men de har da givet os en lille teaser til spillet. Ud over det kan vi fortælle at Square Enix har lovet at diske op med mere info om spillet til August i år.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age kender vi jo selvfølgelig til. Men spillet fik også sin opmærksomhed under dette års E3. Der er nemlig ud over en ny trailer (som I får) annonceret en lækker version af spillet:

I kan se hvad denne lækre version indeholder lige her:

The “Edition of Light” version of the game for the PlayStation®4 computer entertainment system
●Including Supplicant, an accessory with the power to restore magic points, Healer, an accessory with the power to restore hit points, and 3 Seeds of Skill, a consumable item which confer a players extra skill points.
●Companion Compendium – a 128-page hardback art book featuring concept art and famed artist Akira Toriyama’s early designs
●Symphonic Suite – a 2-disc set featuring orchestrated versions of in-game music
●The Map of Erdrea – a 20”x15” cloth map
●A collectible Steelbook® case
●Bonus Digital content – including Pep Pop, a drink that immediately peps up all active allies, and 15 further Seeds of Skill, which confer players extra skill points.

Den før nævnte trailer får I lige her:

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing fik også god opmærksomhed under E3. For spillet fik nemlig en ny og lækker trailer. Den får I lige her:

Spillet har ikke fået udgivelses dato endnu, men det er sat til udgivelse en gang til vinter i år.

HITMAN 2

Til sidst men ikke mindst, ser vi nærmere HITMAN 2. Vi delte i går en lækker gameplay trailer. Den vedhæfter vi selvfølgelig også dette sammendrag:

Hvis I vil se det hvad det officielle event Square Enix bød på, kan I kaste blikket op i toppen af nyheden.

Hvad er det bedste øjeblik Square Enix har budt på under E3 indtil videre?

Forrige indlægLogitech G præsenterer G512
Næste indlægGeeni LUX & PRISMA anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)