Star Wars Jedi: Fallen Order er landet

0
504

Star Wars Jedi: Fallen Order indtager spilleren rollen som Cal Kestis, en tidligere Padawan, der med nød og næppe undslap Order 66. – den legendariske Star Wars-skurk Palpatines nedslagtning af Jedi-ordenen. Tvunget på flugt møder Cal to af sine ledsagere, der også overlevede Order 66, nemlig Cere Junda, en tidligere Jedi-ridder, der spilles af Debra Wilson og Greez Dritus, en vrissen-pilot på skibet Stinger Mantis, som Daniel Roebuck lægger stemme til. BD-1, Cals trofaste droidefølgesvend, der er lige så charmerende, som han er nyttig, hjælper spilleren med at navigere og udforske forskellige planeter heriblandt Kashyyyk, Wookiernes hjemplanet og planeten Zeffo, en ny planet, der aldrig er set før. I jagten på at afsløre et gammelt mysterie, der kan hjælpe med at genopbygge Jedi-ordenen, forsøger Cal og hans følgesvende hele tiden at forblive et skridt foran Imperiet, der kontrollerer galaksen og Jedi-jægeren, Second Sister, der er en del af Imperiets gruppe af inkvisitorer, der har til opgave af udslette alle resterende Jedi-riddere i galaksen.

Det har været en drøm, der er er gået i opfyldelse for mig og resten af holdet, der har arbejde med Star Wars Jedi: Fallen Order,” fortæller Stig Asmussen, Game Director hos Respawn Entertainment.

”Vi kunne ikke være mere begejstrede over endelig at få spillet ud i hænderne på fans over hele verden, så de kan udleve deres vildeste Jedi-fantasi. For at skabe denne oplevelse måtte vi sammensætte et helt nyt hold, der består af veteraner inden for adventure og action genren, og undervejs i udviklingen har vi arbejdet side om side med Lucasfilm for at skabe en autentisk historie, rollebesætning og en unik spiloplevelse, der vil være en del af Star Wars-galaksen for evigt.”

Det nye Star Wars-spil kan opleves på Xbox One, PS4 og på PC via Origin, Steam og Epic Games Store.