Da Stafield blev ordentlig vist frem fornylig af både Xbox og Bethesda under deres seneste showcase, stod det klar at spillets hovedperson ingen stemme har. Om det er godt eller skidt, er optil den enkelte at bedømme.

Efter de godt 15 minutters gameplay blev fremvist under Xbox – Bethesda Showcase, så opstod der en del undren fra seerne om hvorvidt spillets hoved karakter har en stemme eller ej. Men efterfølgende har Bethesda Game Studios gået på Twitter for at redegøre for hvordan det helt nøjagtig kommer til at blive, angående dialog osv. i Starfield.

Så din karakter vil have dialog med andre mennesker og livsformer i første-persons perspektiv, men samtidig vil der ikke være direkte tale fra din karakter. Som man også kan læse sig frem til i kommentarerne på Twitter er der både for, og i mod denne måde at føre dialoger på i Starfield.

Det ser ud til at dialog vil være mere i stil med måden man gjorde det på i Fallout 3. Men vi må selvfølgelig se hvordan det hele spiller sammen, når vi nærmer os udgivelsesdatoen og der udkommer mere info om spillets features.

Starfield udkommer på Xbox One, Xbox Series X|S og PC i 2023.