Selvom Ubisoft ikke er helt klar til at komme med deres planer for Assassin’s Creeds fremtid, så ved de hvornår de kan fortælle mere. Men indtil da, så kommer der meget mere indhold til det seneste spil, Assassin’s Creed Valhalla. Noget af dét indhold som er på vej, inkludere en ny tilføjelse som er en rogue-lignende tilføjelse der udkommer i løbet af sommeren.

Det nye indhold har titlen Forgotten Saga og denne nye spilletilføjelse vil være gratis for alle spillere. I denne rogue-lignende tilføjelse befinder du dig i den underverden kaldet Niflheim, som befinder sig under Yggdrasils rødder. Alt dette er i stil med spillet, kendt fra nordisk mytologi.

Udover Forgotten Saga, så kommer der også et sidste kapitel i Eivors eventyr. Dette bliver et gratis kapitel for alle, når den udkommer i slutningen af 2022.

Alt dette blev annonceret i forbindelse med Assassin’s Creed 15th Anniversary Celebration. Dette var for at markere årsdagen for det aller første Assassin’s Creed spil som udkom i 2007. Som del af dette kommer The Mastary Challenge pack 2 og Armory tilbage til AC Valhalla. Derudover vil der også være festivaller og der vil være nye grotter at undersøge som led i mysteriet i Tombs of the Fallen.

Udover en masse indhold til Assassin’s Creed Valhalle, så får Assasin’s Creed Origins også lidt kærlighed. For spillet har netop modtaget en ny opdatering der gør spillet i stand til at blive afviklet i 4K 80fps. Valhallas Discovery Tour, Viking Age, har også fået sig en separat udgivelse på konsoller, Stadia og senere på Amazon Luna.

Men det næste Assassin’s Creed spil ved vi først mere om til September. Hvad det bliver, og hvilken form spillet kommer til at tage, det bliver interessant at se. Vi håber at Ubisoft ryster posen og bringer noget nyt og spektakulært til serien.