Når The Last of Us Part I udkommer til September, så bliver det stadig den samme historie du kender fra da spillet udkom 2013. Men Naughty Dog har genskabt spillet helt fra bunden og denne remake kommer til at byde på nye grafiske features og 3d modeller. En af de seneste 3d modeller de har fremvist fra spillet er Tess.

I et Tweet fra Naughty Dog, ser vi tydeligt den helt store forskel på hvoran Tess (spillet af Annie Wersching) så ud i PlayStation 3 versionen og side-om-side med remake versionen på PlayStation 5. Forskellen er ret så stor og selvom selve klippet her er meget kort, så er der mange detaljer at få øje på. Alt lige fra Tess tøj og hendes rygsæk er langt mere realistisk i fremtoning. Det samme gør sig gældende for detaljerne i hendes ansigt, som nok er det største spring fra PS3 til PS5 versionen.

For selvom The Last of Us Part I er bygget helt fra bunden til PS5, så har man beholdt alle detaljer fra de originale motion capture optagelser. Dette gør så at man kan se endnu flere små detaljer såsom rynker i panden og forbedret bevægelser i ansiget.

Det har længe været rygtet at et remake af det originale The Last of Us var på vej, og nu da det endelig er officielt, er vi i den grad spændte på at tage turen med Joel og Ellie igen. Jan anmeldte det originale The Last of Us, da det udkom tilbage i 2013 og gave spillet 5/5 stjerne. Du kan læse anmeldelsen her.

The Last of Us Part I udkommer d. 2 September på PlayStation 5.
Udkommer senere på PC.