SteelSeries har for nylig løftet sløret for verdens første gaming mus med OLed display, taktile advarsler, der kan tilpasses, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren. Rival 700 er ikke alene en af verdens mest præcise og konfigurerbare gamingmus – den er også verdens mest kommunikative.

Takket være SteelSeries GameSense-softwaren og SteelSeries Engine kan gamere bruge OLED-displayet på Rival 700 til at få vist stats, skifte profiler, se CPI-indstillinger og meget mere. De taktile advarsler kan også tilpasses og bruges til at formidle vigtige informationer fra spillet, såsom et tomt magasin, en udløbet cooldown-timer og meget mere.                   

Den ergonomisk korrekte udformning passer perfekt til højre hånd – uanset hvordan den holdes. Sidegrebene samt hele 7 knapper sikrer fuld kontrol, og med sin teksturerede overflade er Rival 700 en trofast mus, der ikke løber sin vej, når kampen spidser til.

Dan Sønderskov, nordisk marketingschef for SteelSeries udtaler: “Musen har hidtil kun været en inputenhed. Rival 700 er den første mus der svarer igen og aktivt kommunikere med gameren. Vi har i mere end 10 år kunne skabe banebrydende gamingmus, takket være tilbagemeldinger fra gamere og eSport-atleter fra hele verden. Rival 700 er vores måde at takke dem på og give dem den nødvendige feedback, til at blive endnu bedre.”

Rival 700 er skabt til at være den ultimative mus til gamere – et ultrapræcist tovejsvåben, der kan tilpasses ned til mindste detalje. Her er et overblik:

 

  • Optisk sensor med 1:1 sporingsnøjagtighed og nul hardwareacceleration
  • Indstilling af opløsningen op til 16.000 CPI (registreringer pr. tomme) og reaktionstiden ned til 1 millisekund = ingen lag
  • Nøjagtig registrering af bevægelser på op til 300 tommer/sekund ved 50 g acceleration
  • Sensormodulet kan udskiftes med en lasersensor eller en nyere sensor i fremtiden
  • Millioner af farveindstillingsmuligheder takket være GameSense og Prism RGB
  • Mulighed for at udskifte musens cover
  • OLED-displayet kan tilpasses til at vise logoer og informationer fra spillet

Rival 700 musen kommer i handlen til foråret 2016 hvor den vil have en vejl. pris på 799 kr.

Den ser vi meget frem til at se meget nærmere på her hos Gamerslounge. Imens kan vi forkæle jer med lidt billeder.