SteelSeries bringer sin prisbelønnede lyd til Arctis 1 headset

0
152

SteelSeries, verdens førende producent af spil-tilbehør og skaberne af historiens mest prisbelønnede headset, introducerer i dag deres Arctis 1 gamer-headset. Hovedtelefonen har de samme stærke drivers og glatte design som Arctis 3, 5, 7 og 9X, men til en mere overkommelig pris på €59,99.

Arctis 1 høretelefonen kan bruges på alle platforme og kan nemt bruges på farten. Med en aftagelig mikrofon og lavprofils-design kan gamere nyde godt af Arctis’ prisbelønnede lyd lige meget hvor de befinder sig.

Arctis 1’s universelle 3,5mm forbindelse kan bruges på alle platforme, inklusive PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch. Den har de samme højtaler-drivers og unikke lydbillede som den prisbelønnede Arctis serie, så spillere ikke behøver at undvære lydkvalitet, selv til en lavere pris. Arctis 1 bruger også den samme ClearCast mikrofon for naturlig klarhed og støjreduktion, men i stedet for at være sammentrækkelig som på Arctis 3, 5, 7, og 9X, så er mikrofonen aftagelig så den kan nemt skifte mellem at være headset og hovedtelefon. Arctis 1 har ikke det ikoniske skibrille-ophæng men bruger I stedet en lavprofilsløsning som er optimiseret til brug på farten, men med komforten i behold takket være ørepuder af Airweave-stof og stålforstærket hovedbøjle for perfekt pasform og holdbarhed.

“Arctis var det første headset-mærke som kunne tilbyde den bedste audio indenfor sin klasse i en smukt designet enhed som kunne bruges bade til spil og på farten,” sagde SteelSeries’ administrerende direktør, Ehtisham Rabbani. “Det er en fornøjelse at kunne bringe hele Arctis-oplevelsen til endnu flere gamere til en utrolig overkommelig pris.”

Arctis 1 kan nu fås til €59,99 på SteelSeries.com.

For mere information om Arctis 1 og hele sortimentet af SteelSeries’ Arctis-headsets, besøg www.SteelSeries.com.