SteelSeries, verdens førende producent af gaming tilbehør og fortaler for eSport gennem længere tid, offentliggjorde i dag sponsorskabet af og partnerskabet med teamet Evil Geniuses (EG). EG har nogle af verdens bedste hold og gamere i spil som Dota® 2, StarCraft® II, Halo® og diverse kampspil, og deres imperium inden for eSport er bygget på de samme fundamentale værdier, der kender SteelSeries-brandet: målrettethed, hårdt arbejde og lidenskab.

“Vi er stolte over at kunne offentliggøre vores partnerskab med Evil Geniuses, en eSportsorganisation der omfatter nogle af verdens bedste professionelle gamere.  SteelSeries-brandet hænger uvægerligt sammen med eSport – vi knytter vores brand til de bedste teams for at hjælpe dem til sejr, og vi samarbejder med dem for at skabe produkter og tilbehør, der styrker gamingoplevelsen og giver spillere i hele verden chancen for at kæmpe sig op på podiet” siger Ehtisham Rabbani, Administrerende direktør for SteelSeries.

“Vi er henrykte over at blive partnere med vores gamle ven, SteelSeries”, fortæller Brandon Freytag fra Evil Geniuses. SteelSeries er i eSportskredse kendt for deres lidenskab for gaming – og den skinner også virkelig igennem i deres produkter. Vi ser frem til at fortsætte det fremragende arbejde, som Evil Geniuses altid har været kendt for – nu med deres stærke opbakning. Vi er begejstrede for at kunne byde SteelSeries velkommen tilbage i familien!”

“Jeg har tidligere haft glimrende oplevelser med SteelSeries’ produkter, og jeg er vildt begejstret for at kunne bruge deres grej igen – lige i rette tid til WCS! SteelSeries’ udstyr er det, jeg har det bedst med, og det har bragt mig held i tidligere turneringer”, siger Lee “Jaedong” Jae-Dong, professionelt medlem af Evil Geniuses.

Team EG tog hul på sommeren med en række vigtige sejre, inklusive en førsteplads ved Dota® 2 Asia Championships og en række førstepladser ved The Northwest Majors som opvarmning til The International 5.