En ny gamer mus er netop landet i butikkerne. Vi ser nu nærmere på Steelseries Rival 600 i denne anmeldelse.

For godt 1½ år siden så vi med stor glæde på Steelseries Rival 500 som er en MOBA/MMORPG gaming mus. Nu er der udgivet en ny version af den, som henvender sig til dem som spiller forskellige spil.

Steelseries Rival 600 er nemlig en såkaldt all around mus, som henvender sig til stort set alle gamere (med mindre man har brug for mange knapper på ens mus som blandt andet Rival 500 har.

Den her mus kan henvende sig til stort set alle der vil have en god gaming mus, da den har så mange muligheder. Og en ting som Steelseries satser på med denne mus, er at den skal bruges til eSport gaming.

Musen har nemlig et design der gør, at den skulle ligge meget fast i hånden, lige meget hvordan man holder på den. Det har det også ganske ret i, når de har denne mening. For Steelseries Rival 600 ligger meget fast i hånden når man tager fat om den. Det er testet med mange forskellige greb. Og lige meget hvordan man tager fat i musen, så ligger den ganske fast og stabilt i hånden.

En gaming mus er ikke noget værd, uden en tilpasnings mulighed for hvad musens vægt er. For vi er jo ikke ens når det kommer an på hvad man syntes ens mus skal veje. Man har mulighed for at sætte små 4 grams vægte i begge sider af musen hvilket er super lækkert. Dog skal man have tungen lige i munden når de skal sættes fast.

Der er 8 små vægte af 4 gram med til at sætte i musen når man køber den. Efter at have testet mulighederne af, kunne der måske godt være lidt mere vægt i musen, for selve musen vejer ikke meget i sig selv (96 gram). Så nogen (inklusive mig) kan måske godt syntes den ligger i den lette ende af skalaen.

Grunden til Steelseries Rival 600 egner sig meget til eSport, skal findes i at den ligger så fast i hånden som den gør. Men det er ikke der den virkelig trænger igennem til eSports fans. Der hvor den vinder wow effekten her, er dens ekstra optiske sensor. Denne giver en meget præcis mus, og man mærker det med det samme når man bruger den.

Tager vi fat i programmet der følger med til denne mus, der skal vi have fingrene i det samme program som der normalt bruges til Steelseries mus af højere rang.

Steelseries Engine 3 er stadig det samme der bruges til musen og det er stadig lige så godt som det hele tiden har været. Der er ikke det man mangler når ens mus skal være lige som man vil have det.

Musen kan sættes op lige som man ønsker det. Du kan endda lave macroér hvis det er det du ønsker dig. Og nu da der blev snakket om hvor præcis musen er, skal det lige nævnes at den har en vild CPI. Den ligger imellem 100 og helt op til vilde 12.000 CPI. Så man kommer ikke til at mange en mus der ikke lige kan have den hastighed man ønsker.

En sjov feature der gør at den lige er ekstra liret, er muligheden for at styre lyset i musen. Den har fået mere end et logo med lys i som vi ellers er vandt til fra Rival 500. Som i kan se så har den fået lidt ekstra lir.

For god ordens skyld laver vi lige en sammenligning mellem Steelseries Rival 600 og den gode gamle Rival 500. Vil dog lige nævne at det er Rival 600 der er til højre i billedet, men det havde I nok luret med det samme.

Steelseries Rival 600 er en vil gaming mus. Er man en krævende gamer som godt ved hvad man ønsker, så er Rival 600 et godt bud på den næste mus der skal i samlingen der hjemme.

Man kan ikke sætte Rival 600 op imod Rival 500 som mange måske vil. For hver mus har sit publikum man vil henvende sig til. Men står I og skal have ny mus der hjemme, så er Steelseries Rival 600 et meget godt bud.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTotal War: ARENA beta i gang nu
Næste indlægPayDay 2 ude på Switch nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
steelseries-rival-600-anmeldelseSteelseries Rival 600 er en vil gaming mus. Er man en krævende gamer som godt ved hvad man ønsker, så er Rival 600 et godt bud på den næste mus der skal i samlingen der hjemme.