SteelSeries udvider sit sortiment af prisvindende – og konkurrencevindende – gaming-musemåtter med de nye QcK Limited og QcK+ Limited. Med nye materialer og nyt design er den klassiske QcK-serie forbedret med øget præcision, komfort og holdbarhed.

 

SteelSeries’ nyeste musemåtter er designet til professionelle gamere og har en solid kvalitetssøm langs kanterne, så den virkelig kan tåle at blive brugt – uden at gå op i sømmene og falde fra hinanden. QcK og QcK+ Limited er også blevet testet af førende producenter af sensorer til mus for at sikre, at overfladematerialet giver perfekt præcision til både optiske og laserbaserede mus. Den høje massefylde og smidige overflade er perfekt til at kunne bevæge musen uden friktion.

 

”En god musemåtte skal give perfekt præcision, komfort og stabilitet og skal kunne tåle brug over lang tid, uden at disse egenskaber forringes,” siger Jason Christian, produktchef for musemåtter, mus og tastatur hos SteelSeries. ”Vi har lyttet til vores eksperter, gamere og fans, og vi er overbevist om, at den nye QcK Limited-serie vil blive en central del af ethvert gaming-setup.”

 

QcK Limited måler 32 x 27 x 0,3 cm, og den større QcK+ Limited måler 45 x 40 x 0,3 cm. Begge har en underside som sikrer, at musemåtten sidder godt fast på hvilken som helst overflade og forhindrer, at musemåtten flytter sig i kampens hede.

 

Pris og tilgængelighed

QcK Limited og QcK+ Limited har en vejledende pris på henholdsvis 149 og 229 kroner inkl. moms. Musemåtterne er tilgængelige på www.SteelSeries.com nu.