Hvis du står og mangler en vild rygsæk til dit gaming udstyr. Så er dette nyheden der opfylder dine ønsker.

SteelSeries har nemlig i samarbejde med Targus løftet sløret for en vild gaming rygsæk. I kan læse den officielle pressemeddelelse lige her:

SteelSeries x Targus Sniper – den fleksible rygsæk til alt dit gamingudstyr

Optimal beskyttelse og opdeling af alt dit gamingudstyr – inkl. bærbar pc på op til 17,3″

SteelSeries og Targus lancerer et nyt referencepunkt for rygsække til gamere: SteelSeries x Targus Sniper er den mest alsidige og funktionelle måde at beskytte dit gamingudstyr på, når du er undervejs.

SafePort Sling Protection-ophænget holder den bærbare pc sikkert fast, og takket være 2 aftagelige lommer, kan du altid finde den optimale balance mellem plads og størrelse.

Rygsækkens ydre er udført i slidfaste og vejrbestandige materialer, og takket være et indbygget regnovertræk med refleksmønster kan dit grej nå sikkert frem i al slags vejr. Indvendigt er rygsækken udstyret med polstring, der beskytter mod ridser, og opdelingen i individuelle rum specielt beregnet til alt dit gamingudstyr betyder, at der er perfekt plads til det hele – bærbar pc, tastatur, mus, musemåtte, controller, 2 headset, kabler, vandflaske og personlige ejendele.

SteelSeries x Targus Sniper har følgende rum og lommer:

  • Det primære opbevaringsrum til en stor musemåtte, mus, tastatur, controller og headset
  • Et separat opbevaringsrum med SafePort Sling Protection-ophæng til bærbare pc’er op til 17,3″
  • Skjult yderlomme til vandflaske
  • Skjult inderlomme til personlige ejendele og værdigenstande
  • 2 aftagelige lommer – en mindre lomme og én specielt designet til et ekstra headset + kabler, USB-sticks og andre små genstande

SteelSeries x Targus Sniper kan købes hos udvalgte onlineforhandlere samt på SteelSeries.com til en vejl. pris på 1199 DKK inklusive moms.