allods_00_590

Allods Online har været i luften siden 11. maj 2011 og sidst i juli måned kommer den første større opdatering: Allods Online: Renaissance. Der er tale om mange forbedringer som bl.a. omfatter nyt system til at lave din avatar og dynamiske hændelser.

Universet Sarnaut giver nu spillere som ønsker at lave en ny avatar muligheden for at udnytte deres eksisterende figurs niveau. Det betyder at skulle du ønske at skifte klasse behøver du ikke at starte forfra. Du beholder alle de ting du har anskaffet dig og kan så bygge videre.

allods_r_01

Der er efterhånden flere spillere i Europa som har avartarer i et højt niveau. Derfor er en af de andre store elementer den nye grotte, Cave of Tka-Rik. Dette bliver den ultimative udfordring i Sarnaout. Her finder du alle de bedste skatte.

Astral rejser er også blevet både lettere og hurtigere. Det er lettere da det kort du anvender til at navigerer er blevet opdateret med farver og et bedre koordinatsystem. Samtidig er det blevet 60% hurtigere at rejse gennem Astral rummet. Det har dog sin pris, da de store dæmoner nu kan forfølge dig gennem ormehuller. Du skal igen vælge om skattene i Astral rummet opvejer risikoen.

Allods Online er et MMORGP som ikke kræver abonnement. Du kan læse mere her.