Capcom har annonceret at en fan, Seow Zong Hui (aka “Sonic”), inspireret crossover titel “Street Fighter X Mega Man”, udkommer til PC som gratis download d. 17. december. Det bliver dermed både afslutningen på 25 års jubilæet for Street Fighter og starten på Mega Man’s eget 25 års jubilæum. Mega Man aka “The Blue Bomber” overtager dermed scenen  i 2013 når der igen skal fejres en spilfigur.

Street Fighter X Mega Man indeholder 8 baner og boss kampe i traditionel Street Fighter stil. Hver boss vil forsøge at forhindre Mega Man i at benytte sit Mega Blast for at komme videre. Der er en ny lydside skabt af Luke Esquivel (aka “A_Rival”) og der kommer selvfølgelig også baggrunde.

[box_download]Du kan hente titlen hos Capcom fra 17. december.[/box_download]

Forrige indlægROCCAT Lua Tri-Button Gaming Mouse
Næste indlægSmashville
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.