Kan du huske det meget farverige Xbox One spil, Sunset Overdrive? Insomniacs CEO Ted Price har udtrykt interesse i at lave en efterfølger til spillet, men der er kun én forhindring – den rette udgiver skal findes.

Under et stream med Insomniac på Twitch, svarede Price på om hvorvidt det ville ske at Sunset Overdrive fik sig en efterfølger:

“Sunset [Overdrive] is something that I know a lot of our fans talk about wanting to see the sequel,” he responded. “We need a partner for that. That’s a big game; Sunset 2 would be a very large-scope game.”

Grunden til vi ikke har set Sunset Overdrive 2, skyldes muligvis at Microsoft har valgt at gå andre veje med deres spil. Men det er stadig Insomniac der ejer licensen til spillet, så hvis de finder en udgiver der er villig, så ville Sunset Overdrive 2 helt sikkert se dagens lys. Men det kommer selvfølgelig også an på fans af det første spil.

Vi håber selvfølgelig at det hele kunne flaske sig i fremtiden. Men indtil da, kan Sunset Overdrive spilles på Xbox One.