Super Seducer: How to Talk to Girls er et spil som giver usikre og socialt udfordrede hankønsvæsner en hjælpende hånd med det modsatte køn. Spillet er bygget på på basis af selvhjælps guruen Richard La Ruina dating bog The Natural. Richard spiller rollen som dig i de 10 forskellige scener hvor du skal vælge den bedste respons for enten at få det næste møde en rigtig date eller hvad der nu ellers bringer dig videre.


Spillet er ret enkelt bygget op. Det hele er optaget som film hvor du starter med en forklaring til situationen og hvad gennem dine valg skal opnå. Så skal du ellers i skikkelse af Richard finde de rigtige svar for at fastholde en positiv dialog. Hver gang du har set et afsnit så vælger du en af en række muligheder. Uanset dit valg så kommer Richard på skærmen siddende på en seng. Hvis du har valgt det bedste svar så ser du Richard flankeret af to henslængte modeller. Har du for alvor dummet dig så sidder Richard alene og kommer med et par formanende ord til hvorfor dit sjofle svar kun fokuserede på dine primitive behov. Der er også en mellemting hvor pigerne stadig flankerer Richard selvom de er mere påklædte og reserverede.


Der er i alt 10 forskellige situationer. Lige fra åbningsscenen på gaden, over møder i barer og natklubber til den mest skræmmende hvor kvinden kun ser dig som en ven og du gerne vil mere. De værste svar bringer dig aldrig videre og du får mulighed for at prøve igen. Alt efter hvor mange helt eller delvist korrekte svar du kommer med så får du en samlet vurdering sammen med en opgørelse af hvor stor en del af situationen du har udforsket. Der er en række helt åbenlyst forkerte fuldemands svar. De er garanteret med fordi der på et eller andet tidspunkt er en fyr som i denne situation helt sikkert mente at det var den sikre vej til intimitet. Du kan altid gense Richards feedback på de forskellige muligheder i Advice Book.


Nu lever vi en en tid hvor alt for mange kritikløs følger smalsporede elitære ideologier så derfor har denne udgivelse alene på basis af titlen fået høvl. Gider du ikke samtidsorienteringen så spring dette afsnit over. Når selvtægts svøber som #MeToo kampagnen pisker et had op godt hjulpet af mange enfoldige idioter så forsvinder al objektivitet. Sony har forbudt udgivelse af dette spil på PlayStation hvilket jeg undres over når jeg ser på mængden af hentai på platformen. Sony har heller ikke et problem med de mange sex scener i f.eks. God of War III hvor Kratos tager hvad han vil have. Andre har angrebet Richards idéer enten ud fra at de enten er tåbelige eller nedgør kvinder. Faktisk tværtimod. De skulle prøve at sætte sig ind i emnet inden de hagler det ned. Jeg er certificeret Arbinger Coach, har undervist i salgsteknikker og metoder og arbejdet professionelt med de principper som Richards anvender i salg. Du bliver udsat for nøjagtigt de samme metodikker når du bliver kontaktet af en telemarketer uanset om de sælger aviser, mobilabonnementer eller forsikringer. De anvender et call script der er som taget ud af et af scenarierne i Super Seducer. Når du konfronteres af en professionel Greenpeace indsamler i en gågade, så er der også lavet et script der skal få dig til at slippe slanterne. De står der ikke fordi de ønsker at redde en fisk men fordi de bliver betalt for at hive så mange penge ud af dig som muligt. Jeg har læst både scorebiblen The Game og Rules of The Game skrevet af Neil Strauss. Han er ophavsmanden til hele fænomenet Pick Up Artist (PUA) scenen som lærer undertrykte mænd at komme i kontakt med kvinder. Den findes også på dansk med titlen Spillet fra Forlaget Punktum. Selvom den mærkværdige bølge af elitær usubstiantieret religiøst pladder er fremherskende så bygger vejledningerne på sund videnskab skabt af moderne psykologer der har studeret sunde og raske mennesker. Uanset køn har mennesker også seksuel samkvem for fornøjelses skyld. Har du svært ved de indledende trin så der er hjælp at hente fra Richard La Ruina.


Træerne vokser så ikke ind i himlen før næste år. Så kigger jeg på præstationerne i video sekvenserne så er det ikke skuespillerkunst der kommer til at indkassere en Oscar. Det har garanteret også været en prøvelse for deltagerne at holde masken til nogle af de lidt mere akavede forslag til replikker. Har du gennemført en af de 10 situationer så får du også adgang til de slettede scener som ekstra underholdning. Du tilegner dig nye færdigheder ved at øve, evaluerer, se undervisningsmaterialet igen og så mere øve. Det er en kunstig skabt situation hvor du skal anvende nogle af teknikkerne og tilpasse dem til en aktuel situation. Det skulle være enestående hvis en situation med et rigtigt levende menneske udspillede sig nøjagtigt som i lærebogen.


For at få en bedre forståelse af sammenhængen mellem spillet og virkeligheden har vi stillet Shanna Vincent, der er en af skuespillerne, en håndfuld spørgsmål:

(Jan) Fortæl vores læsere lidt om dig selv.

(Shanna) Jeg arbejder som Set Decorator selvom min passion er dyr. Lige så længe jeg har mindes har jeg arbejdet som frivillig koordinator i et lokalt dyreinternat. Min drøm er engang at åbne mit eget. Derudover bruger jeg så meget af min fritid udendørs og jeg elsker at rejse.

(Jan) Du bliver betalt for at lave de mærkeligste ting. Hvor rammer Super Seducer på skalen?

(Shanna)  Jeg må indrømme at det ligger højt på skalaen. Det er aldrig faldet mig ind at jeg skulle være med i et computerspil, og da slet ikke et om at samle kvinder op. Og så endda på den anden side af Jorden. Det har været et af de mest skøre og sjove eventyr jeg i mit liv har haft.

(Jan) Nogle af Richards valgmuligheder i Super Seducer er direkte sjofle. Har mænd forsøgt at noget tilsvarende overfor dig?

(Shanne) Mange af de slibrige forslag er noget jeg har oplevet i virkeligheden. Skræmmende nok så har jeg faktisk oplevet det som er værre. Uopforderede dick pics, forsøg på at rage på mig og helt igennem upassende seksuelle kommentarer. Virkeligheden overgår spillet.

(Jan) Har nogen prøvet at anvende Richards råd i Super Seducer til at få en date med dig?

(Shanne) Richards har masser af gode råd til at være engageret omkring et emne en kvinde tydeligvis har stærke følelse for. Det kan virke helt fundamentalt. Der er overraskende at en mand jeg er uden med affærdiger det arbejde jeg gør med dyr. Jeg sætter pris på min date tager sig tid til at få mere at vide om mit frivillige arbejde. Det viser at de anerkender og værdsætter det jeg finder vigtigt.

(Jan) Endnu vigtigere. Virker det?

(Shanne) Afgjort. Mænd som tager sig tid til at diskuterer mine interesser (og jeg mener det) får næsten altid den næste date. Hvis der ikke er interesse for det jeg er passioneret omkring så er det 100% sikkert at der ikke sker mere.

(Jan) Nogle afsluttende råd til fyre som har mandet sig op til at tale med en smuk kvinde som dig?

(Shanne) Vær dig selv. Den bedste måde at starte en relation, et venskab eller noget andet er ved at være ægte.

(Jan) Mange tak for din tid.


Super Seducer: How to talk to Girls minder om salgstræning med rollespil hvor jeg både har være deltager og coach. Her skal du bare sælge dig selv. I de kunstigt skabte omgivelser hvor en kvinde ikke blankt afviser tilnærmelserne så er Richards råd gangbare. Kan du gøre rådene dine egne og overføre dem til den virkelige verden kan du også starte rejsen fra afvist til kæreste.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLeague of Legends finale kommer til Danmark
Næste indlægEarthfall kommer til Xbox One og PlayStation 4
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
super-seducer-how-to-talk-to-girls-anmeldelseSuper Seducer: How to talk to Girls minder om salgstræning med rollespil hvor jeg både har være deltager og coach. Her skal du bare sælge dig selv. I de kunstigt skabte omgivelser hvor en kvinde ikke blankt afviser tilnærmelserne så er Richards råd gangbare. Kan du gøre rådene dine egne og overføre dem til den virkelige verden kan du også starte rejsen fra afvist til kæreste.