Hvis du vil være en del af de online turneringer der finder sted i Super Smash Bros. Ultimate, er det her du skal læse med.

Nintendo har valgt at lave en officiel del til online turneringer på deres hjemmeside. Bergsala har udsendt en pressemeddelelse omkring dette. Den får I lige her:

NY EUROPÆISK WEBSIDE SAMLER TURNERINGER I SUPER SMASH BROS- ULTIMATE

10. september 2019 – Nu bliver det muligt at finde turneringer i Super Smash Bros. Ultimate samlet på én side. Uanset om du er nybegynder eller veteran, er Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal perfekt for dig, der ønsker at finde nye turneringer i Europa. At deltage i en turnering handler trods alt ikke bare om at vinde eller tabe, men også om at møde ligesindede, blive en bedre spiller eller ganske enkelt nyde at spille multiplayer på højt niveau.

Dem, som organiserer turneringer, kan lægge dem på siden. På Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal kommer alle turneringer, der tilmeldes og bliver godkendt af Nintendo, til at fremgå.

Herudover planlægger Nintendo en europæisk turnering med navnet Super Smash Bros. Ultimate European Circuit, der vil blive afholdt syv forskellige steder i Europa, hvor vinderne mødes i en stor finale for at finde Europas bedste Super Smash Bros. Ultimate-spiller. Første turneringsdel bliver Syndicate 2019 i Utrecht, Nederlandene den 25.-27. oktober. For mere information, besøg venligst: Super Smash Bros. Ultimate European Circuit website.

Senere vil turneringen Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 også melde sig på banen. Mere information herom følger i den nærmeste fremtid.

Forrige indlægDaemon X Machina – Anmeldelse
Næste indlægApple Watch Series 5 annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)