Surgeon Simulator kender vi fra flere platforme. Nu kan vi også snart skrive Nintendo Switch på den liste.

Den officielle Surgeon Simulator Twitter profil har nemlig lavet dette Tweet:

Så inden længe kan vi lege doktor på Nintendo Switch.

Forrige indlægLimbo anmeldelse
Næste indlægNintendo Labo Vehicle kit annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)