Der var ubesvarede spørgsmål efter præsentationen af Xbox One. Vi har selvfølgelig været i dialog med Microsoft for at få de svar der mangler. Nedenfor har du de officielle svar på nogle af de ubesvarede spørgsmål.

Spekulationerne om brugte spil / lånte spil og rygter om gebyrer:

Vi ved, at der er en vis forvirring omkring brugen af brugte spil på Xbox One og ønsker at give en smule afklaring på præcis, hvad vi har bekræftet. Mens der har været diskuteret mange forskellige scenarier har vi kun bekræftet, at vi har designet Xbox One sådan at vores forbrugere kan købe og videresælge spil. Ud over det, har vi har ikke bekræftet nogen specifikke scenarier.

Et mere konkret afklaring omkring det at spille spil hos en ven. Skulle du vælge at spille dine spil hos en ven, er der ingen gebyr for at spille det spil, mens du er logget på din Microsoft profil.

”Always On” / Opkoblingskrav og dækningen af at tidsrammen er “24 timer”:

Vi har designet Xbox One til at være dit all-in-one tv, spil og underholdningssystem, der er forbundet til skyen og altid klar. Xbox One kræver en forbindelse til internettet, men behøver ikke altid at være tilsluttet. Vi er også designet den så du kan spille spil, se Blu-ray-film og live-tv, selv om du mister forbindelsen.

Der var nogle rapporter om en bestemt periode, for hvornår det var nødvendigt for Xbox at oprette forbindelse til internettet – disse var kun diskussioner og spekulationer omkring mulige scenarier, men vi har ikke bekræftet nogen specifikke oplysninger omkring dette.

Hvad er HDMI pass-through, og hvordan fungerer det?

HDMI pass-through giver dig muligheden for at se live-tv fra din kabel-eller satellit set-top boks med Xbox One, uden at skulle skifte input/source. HDMI pass-through er en fælles industri-betegnelse for at videresende signalet fra en HDMI-kilde til dit tv.
Så ja, det er muligt at køre dit tv-signal gennem Xbox One op til tv’et.

Hvor var spillene?

I kan vide jer ganske sikkert på at vi ikke har glemt gameren. E3 bliver et spektakulært show fra vores side. Vi forsøgte også at gøre opmærksom på hvad vi ønskede at vise d. 21. maj: ” På dagen vil vi dele vores vision for Xbox samt give en lille forsmag på fremtiden med Xbox. 19 dage senere på Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles fortsætter vi historien og giver et fuldt indblik i hele vores line up af spil og meget mere.”

Og glem nu ikke, at vi annoncerede samarbejde og aftaler omkring eksklusiv materiale på FIFA, Madden, NFL, UFC og ikke mindst på Call of Duty Ghosts. Dertil kommer at vi annoncerede 15 eksklusiv tilter på Xbox One, herunder 8 helt nye IP’er så der er i den grad lagt op til at Xbox One først og fremmest er en gamer konsol. Rejsen er lige begyndt!

Vi dækker selvfølgelig nyheder, rygter og pressemeddelelser som de dukker op.