Kender du det med at løbe tør for disk plads? Så har Synology løsningen med NSA-enheden DiskStation DS119j. NAS er Network Attached Storage hvilket normalt er i den mere tekniske ende af skalaen for elektronik til hjemmet. Betragt det som en disk der er tilsluttet dit netværk og kan bruges fra flere enheder. Lige denne enhed er lettere tilgængelig fordi den har automatik der hjælper med tilslutningen.

Synology Inc. lancerer DiskStation DS119j, en kompakt og energieffektiv 1-bay NAS-enhed, der er ideel til enhver, der endnu ikke har nogen erfaring med NAS.

“Der er mange brugere, der endnu ikke har prøvet at bruge en NAS-enhed eller er bevidste om fordelene ved at have én i hjemmet” fortæller Michael Wang, produktchef for Synology Inc.

“DS119j er det ideelle valg for folk, der bruger en NAS for første gang, takket være de alsidige softwarefunktioner, en intuitiv brugerflade og en meget overkommelig pris.”

Energieffektiv, støjsvag og alsidig
DS119j bruger kun 5,01 watt, når harddiskene er i dvale, og maksimalt 10,04 watt under drift – til sammenligning kan en bærbar computer let trække over 45 watt under drift. Samtidig gør det støjdæmpende design DS119j ekstremt støjsvag i forhold til de fleste pc’er.

DS119j kan også fungere som multimedieserver til hjemmet; den gør det let at dele fotos med venner og streame musik, film og videoklip til mobile enheder eller multimedieafspillere.

DS119j benytter DiskStation Manager, det avancerede og intuitive operativsystem til Synology NAS-enheder med et bredt udvalg af solide applikationer til at øge datasikkerheden og arbejdseffektiviteten. Synology har modtaget adskillige anerkendelser fra diverse medier – blandt andet indtager Synology øverste placering i TechTargets brugerundersøgelse om lagerløsninger (mellemklassen i NAS-kategorien) og er blevet valgt som PC Mag Readers’ Choice-vinder syv år i træk.

Om Synology

Synology skaber netværksforbundne lagrings- og IP-overvågningsløsninger og netværksudstyr, der transformerer den måde, brugere administrerer data, foretager overvågning og styrer netværk på i cloud-æraen. Ved at drage fuld fordel af den nyeste teknologi sigter Synology mod at hjælpe brugerne med at centralisere lagring og backup af data, dele filer on-the-go og implementere professionelle overvågningsløsninger samt styre netværk på pålidelige og overkommelige måder. Synology stiler mod at levere produkter med fremadtænkende funktioner og den bedste kundeservice i branchen.