Nintendo har valgt at udgive en limited edition af Zelda: Wind Waker HD som sammen med spillet indeholder en figur. Denne figur er ikke ret stor og dermed ikke så imponerende som eksempelvis The Last of Us figuren, men ikke desto mindre har den masser af detaljer og som forventet af Nintendo er det et produkt som er gennemarbejdet til de mindste detaljer.

Inden jeg går videre må jeg hellere forklare min karakter; Wind Waker er det første Zelda spil jeg har dykket min næse ned i, så der er ikke rigtig noget nostalgi der kan trække den op. Til gengæld er Ganondorf en hovedforbryder som har deltaget i flere Zelda spil – så mange fans af universet vil helt sikkert syntes at det er fedt at have ham stående på hylden.

Jeg var overrasket over pakkens lille størrelse, men det forklares hurtigt af figurens størrelse. Æskens udseende trækker dog en del op – den er ganske fornøjelig at se på med et rustikt udseende artwork som går fra fronten af æsken om på siden. Baggrunden – eller basis farven/mønsteret på æsken er i en gullig farve med et tilsyneladende udskåret mønster med runer, der får seeren til at få indtrykket af at dette spil er foregået i en gammel tid. Det rammer lige i plet, for det er lige præcis hvad spilleren skal have indtrykket af.

 

Æsken indeholder både spillet og figuren – spillet i sin egen, originale Wii U æske, så du kan fint stille den på hylden sammen med de andre WU spil (som i øvrigt har et vendbar cover hvis du ønsker et anderledes look). Figuren er beskyttet af en pose og den gennemsigtige plastik klokke som figuren kan opbevares i på hylden. Desværre var min klokke fyldt med ridser som bliver tydelig ved den rigtige lyssætning – heldigvis er det ikke noget man ser når figuren står på hylden. Nintendo anbefaler via en medfølgende indlægsseddel at have figuren stående i denne klokke, men jeg syntes nu ikke det føles som om figuren er specielt skrøbelig. Klokken har et genskin fra lyset i rummet, så det forvitrer nydelsen af figuren når man kigger på den, men det opvejes af at jeg ikke skal støve figuren af møjsømmeligt.

Detaljerne på figuren er flotte og meget detaljerige, og det er svært at udpege detaljer hvor malingen ikke har ramt eller går ud over den linie den ellers skulle have overholdt. Selve kåben som han har på er sort med et orange mønster, holdt på plads af et bredt bælte med et synkront mønster på midten af rødt og grønt, samt et ikon på brystet. Ganondorf holder et sværd i hver hånd, og hver af disse har to tråde der hænger fra håndtaget, på samme måde som i spillet.

  

Figuren er lavet af blødt plastik, så den er behagelig at røre ved, og virker samtidig som om at der skal lidt til for at ødelægge figuren. Sværdene er dog ret bløde, så dem skal man være lidt varsom med, det kunne godt virke som om det er muligt at bøje og ødelægge disse. Sværdene har nogle tynde snore lavet af plastik som holder formen, så det ser ud som om figuren er i bevægelse. Mange små detaljer i blandt ansigtet og på sværdene gør figuren levende og pæn – og giver en lyst til at kigge nærmere på figuren for at se efter flere detaljer – selv på bagsiden af figuren, denne har Nintendo ikke glemt, de har kælet lige så meget for bagsiden som resten af figuren.

 

Wind Waker HD limited edition indeholder spillet og figuren og kan findes til en pris på omkring 600 kr. Hvis du har et varmt hjerte for Zelda spillene eller bare Wind Waker, så kan denne bundle varmt anbefales.