Nu kan du udstille det mest frygtede våben fra Mario kart spillene på din hylde til evig påmindelse om at dine kammerater lige skal tænke sig om en ekstra gang før de udfordrer dig til en omgang på banen.

Figuren er et godt blikfang, og årsagen er et fedt look der rigtig godt efterligner tegneserie-stilen, ser ganske drabelig ud på sin egen måde og er dermed en ganske god efterligning af skjoldet i Super Mario spillene. Den er rund, har en dejlig kraftig blå farve, og har meget præcise linier grundet at skallen er samlet af flere dele, alle farvet i hver sin respektive farve. Figuren er samtidig ikke ret stor og vil kunne passe fint ind på de fleste hylder og gaming-borde, og der medfølger en piedestal så skjoldet er hævet lidt, hvilket fint indikerer placeringen af skjoldet over jorden i spillene.

Med piedestal er figuren ca. 8 cm høj og består af plastik i forskellige former, hvor selve figuren er i de respektive farver med skjoldet i blå, pigge i hvid, og underside i gul med mave-riller. Hvor hoved og hale normalt ville poppe ud er figuren blevet malet sort for at indikere skygge og mørkt rum. Piedestalen består af to dele – en sort bund og en gennemsigtig holder som er formet til holde på skjoldet.

Som fan af Super Mario spillene er jeg ganske fornøjet ved at have denne figur stående på hylden. Figuren er vedlagt Mario Kart 8 limited edition udgaven som er tilgængelig i de fleste butikker.