Creative lancerer nu Sound Blaster GC7, den første premium gaming-DAC og -forstærker i en ny produktserie specialdesignet til at forbedre brugeroplevelsen for inkarnerede gamere, talentfulde content creators og streamere. Brugere kan nemt tage fuld kontrol over gameplayet med intuitiv enhåndsbetjening og fuldt programmerbare knapper, samtidig med at de kan nyde de prisvindende Super X-Fi- og Sound Blaster-teknologier – alt sammen i Creatives hidtil mest omfattende eksterne lydkort.

Sound Blaster GC7 er ergonomisk designet for at øge brugervenligheden; med et intuitivt enhåndsbetjent kontrolpanel kan gamere nemt og hurtigt foretage justeringer mens de fx livestreamer, uden at skulle afbryde deres gameplay. Der er også fire fuldt programmerbare knapper, der giver mulighed for at skabe genveje, der matcher egne præferencer. Brugerne kan også tilpasse knapperne med deres foretrukne lydprofiler til spil, film og musik, ligesom de kan tilpasse farverne i RGB-belysningen på knapperne efter smag.

Med Creatives prisvindende Sound Blaster-lydteknologi og Super X-Fi-hovedtelefon-holografi giver Sound Blaster GC7 sine brugere en stor fordel på gaming-slagmarken.

Anvender man højtalere, kan man bruge Sound Blaster-lydforbedringer som Crystalizer og Smart Volume gennem Acoustic Engine-pakken, som Creative har fintunet gennem mere end 30 års erfaring med lydbehandling. Samtidig fremhæver Scout Mode ethvert træk idet det sker. Uanset om det er lyden af fjender, der lader pistolen, eller de svageste fodtrin, vil Scout Mode forstærke signalerne, så brugeren altid er et skridt foran sine modstandere.

Bruger man Sound Blaster GC7 med hovedtelefoner, sørger Super X-FI for hyper-realistisk lydholografi, der genskaber samme ekspansive lydbillede som i et multihøjtalersystem. Samtidig giver Super X-Fi’s nye SXFI BATTLE Mode realistiske lydkoder, som ikke kun fremhæver retningen, men også afstanden. Dermed fornemmer man bedre fjendernes location så man får en fordel i spillet.

Sound Blaster GC7 er en DAC for audiofile; med lavere støjgulv, lavere forvrængning og mere tydelige individuelle lydeffekter. Brugere kan også streame ved op til 24-bit / 192 kHz PCM-afspilning og den understøtter op til 7.1 virtuel surround på både hovedtelefoner og højtalere sammen med Dolby Digital-dekodning for at give en filmisk lydoplevelse både til spil, film og musik.

In-game chat bliver også nemt og problemfrit med GameVoice Mix. Brugere kan nemlig nemt justere spillyden og chatvolumen med et bekvemt placeret rullehjul, så man kan chatte med sine holdkammerater uden at forstyrre gameplayet.

Sound Blaster GC7 er intuitiv og simpel at sætte op og kan tilsluttes forskellige platforme – fra PC og Mac til PS5, PS4 og Nintendo Switch. Kombineret med nem kontrol, fremragende lyd-performance og banebrydende funktioner er Sound Blaster GC7 den perfekte lydmakker til enhver gamer, indholdsskaber og streamer.

Sound Blaster GC7 har en attraktiv pris på og fås på Creative.com.

For mere information, besøg www.creative.com/sbgc7