Mindre hyggelige arkade lignende spil er en sjældenhed i disse sci-fi tider. Så derfor er det skønt når en mindre spiludvikler som Frima Studios kreerer noget så vanedannende som Talent Not Included (PC). En lille ridder i rustning, en troldmand og heks, farlige forhindringer, boss battles og indpakket slik. . . sikke en kombi! Scenen er sat, tæppet er trukket til side og anmeldelsen er klar.

ss_4ed459217d98e8c9f43abce81705e313216b517b-1920x1080

Talent Not Included er et platform spil i bedste stil. Du befinder dig i et eventyrland kaldet Notthatmuchfurther. Her får du en historie om de 3 barbariske monstre Zordok, Derp og Kevin der hver er tilhænger af morderiske tendenser og ikke mindst Shakespeare. Pludselig beslutter de 3 sig for at opsætte et skuespil, bare for modskabs skyld. De får fat på en dæmonisk herre kaldet Zot til at iscenesætte hele stykket. Han hyre 3 karismatiske skuespillere der skal underholde dem selv og publikum.

Det lyder umiddelbart mørkt og skørt, men historien skal man ikke tænke så meget over. Gameplayet derimod er rigtig vanedannende og det går stærkt. Rigtig stærkt. For at få en god score, skal man klare hver bane hurtig og helst uden at blive ramt af diverse forhindringer og fjender. Men det bliver sværrer desto længere man kommer. Det handler om god gammeldags platform action. Det gælder om at hoppe, bekæmpe, indsamle slik og ellers videre til næste bane. Simpelt, ligetil og det virker rigtig godt.

ss_3cd1f8f54003467b2cd9ff946c65f4ebfad0f7ba-1920x1080

Spillet skal jo simulere en teater forestilling.  Derfor er hver bane pakket ind i en sceneopsætning med det klassiske røde tæppe, trægulv og farverige baggrunde. Det hele har en vis tegnefilms stil over sig. Man får en vis stemning af hygge fra spillet.ss_4e4b47b20db9d7286919e9938f52ee8d3a79de53-1920x1080

Talent Not Included styres vha. tastatur og mus. Men er man mere vant til en kontroller i hånden, så er der råd for det. Spillet understøtter diverse kontrollers og det gør spillet noget nemmere at mestre. Til anmeldelsen blev der brugt en Dualshock 4 PlayStation kontroller og det virkede perfekt.

Her får du et spil der er lige til at tage op og spille på stedet. Her kræves ikke nogen større tilvending til gameplay eller spillets regler. Det sidder hurtig på rygraden. Det er også derfor det hele pludselig kan gå gruelig stærkt. Men det er sjovt og helt sikkert vanedannende. Det var det i hvert fald her. Udover singleplayer er der også mulighed for at spille sammen med en anden. Så får man bare 2 af samme karakter på skærmen og man arbejder sammen om at få hævet nogle point hjem.

ss_3864119b5f37df370827fc7a22a69afa378c43c9-1920x1080

Talent Not Included byder på det lækkert arkade gameplay i bedste stil. Med en vis spand humor og baner der bliver merkant svære med jo længere man kommer, er der både noget for dem der elsker udfordring og de der elsker et spil at hygge sig med. Det kræver bestemt ikke talent at komme i gang her, men man ender nok med at få det til slut. Alt i alt, et dejligt og hyggeligt spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNyt indhold til LEGO Dimensions baseret på Batman Movie og Knight Rider i 2017
Næste indlægLeague of Legends brætspil annonceret
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
talent-not-included-anmeldelseTalent Not Included byder på det lækkert arkade gameplay i bedste stil. Med en vis spand humor og baner der bliver merkant svære med jo længere man kommer, er der både noget for dem der elsker udfordring og de der elsker et spil at hygge sig med. Det kræver bestemt ikke talent at komme i gang her, men man ender nok med at få det til slut. Alt i alt, et dejligt og hyggeligt spil.