Teamfight Tactics Dragonland: Uncharted Realms er nu tilgængelig og bidrager med et væld af funktioner og forbedringer til et af verdens mest innovative og mest spillede PvP-strategispil. Vandragen Sohm bringes i spil og bliver den første enestående TFT-enhed. 

Det er nemmere end nogensinde før at inkorporere drager i gameres boards, skabe synergi mellem deres evner og en mangfoldig række af mestre og andre enheder for ultimativt at blive den sidste, der står tilbage mod syv andre spillere. Mid-set-opdateringen kan spilles nu som en del af Patch 12.17.

Mens Sohm og de andre nye drageenheder er helt nye for denne opdatering, er de ikke de eneste nye enheder, idet andre League of Legends mestre også er tilføjet. Med Dragonlands: Uncharted Realms fremtoner også nye forstærkninger, arenaer og træk, som raffinerer kerneoplevelsen ved Teamfight Tactics.

Teamfight Tactics Dragonlands, sprang over succesen med den tidligere Gizmos & Gadgets-opdatering og bringer mægtige dragerenheder til arenaen. Dragonlands: Uncharted Realms udvikler fortsat deres rolle. En afbalanceret drageegenskab og omkostningsreduktioner er designet for at lette vejen til at opnå og opgradere drager til dit hold – inklusive nye Tier 3-drager. Nomsy og Swain er desuden vokset en smule fra Dragonlands og blevet til helvoksne drageenheder i Uncherted Realms.

Dragonlands: Uncharted Realms giver også runden med skatteplyndring en opgradering. Treasure Dragon får selskab af et par mestre, som tilføjer endnu et overraskende lag. Chaos og Order Treasure Dragons er et studie i ekstremer. Chaos er over hele plyndringsdelen, så gamere kan ikke vide, hvad der venter dem. Order Dragon er meget mere fokuseret og dropper pålideligt Radiant-dele, som øger styrken til hele holdet.

Udgivelsen af unikke og forskellige sets og mid-sets som Dragonlands: Uncharted Realms gentænker alt fra enheder, mekaniker, strategier og udseende og adskiller Teamfight Tactics fra andre i auto-battler-genren. Hvert set giver gamere muligheder for at udforske forskellige verdener, bygge nye hold og finde nye måder at erobre konkurrencen. Riot-teamet anvender hvert set til at forbedre spillet og innovere på baggrund af gamer-feedback og erfaringer fra hvert set.

Teamfight Tactics begyndte som en del af League of Legends men har vokset sig til sit eget unikke spil, med et fællesskab der elsker beherskelse, strategi og konkurrence. Med mere end 1,5 millioner timer spillet siden dets begyndelse, værdsætter Teamfight Tactics fortsat læring fra både udviklere og spillere. Teamfight Tactics findes pt til computer og telefon.

OM TEAMFIGHT TACTICS

TFT er et otte-personers tilgængelig-for-alle strategispil, hvor gamere kombinerer LoL-mestre og dele i forskellige formationer for at besejre de syv andre gamere i en kamp. Som det ledende spil i autobattle-genren, placerer gamere taktisk en hær af karakterer på en gitterinddelt spilleplade til en kamp om at være den sidste, der står tilbage. Siden lanceringen i 2019 har TFT vist sig som den bedste udfordrer i genren ved at give en sjov og dyb skak-lignende spiloplevelse for alle typer gamere på flere platforme.