Vi skrev i sidste uge en nyhed om at Tekken 7 ville få udgivelses dato i denne uge, og nu er den landet.

Bandai Namco har nemlig på deres officielle Facebook side, løftet sløret for Tekken 7 udgivelses datoen:

Så som I kan se, så udgives Tekken 7 den 2. Juni på Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægKan din PC trække For Honor?
Næste indlægGames with Gold i Februar
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)