Vi har jo hørt om Lego City Undercover kommer til Nintendo Switch. Og nu kan vi føje endnu en Lego titel til den meget hypede konsol.

Arthur Parsons som er en del af holdet bag spillet, har nemlig på sin Twitter konto løftet sløret for Lego Worlds vil udkomme på Nintendo Switch:

Vi ved allerede at Lego Worlds udgives til både Playstation 4, Xbox One og PC den 24. Februar. Så vi håber på at spillet udgives når Switch udgives den 3. Marts. Men da der ikke er meldt noget ud om udgivelses datoen tror vi først på det udgives senere på året.

Forrige indlægKan din PC trække For Honor?
Næste indlægGames with Gold i Februar
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)