The 100 har taget verden med storm. Vi vil nu se nærmere på The 100: Sæson 1-3 som netop er landet i butikkerne på Blue-Ray.

Men inden vi går i gang med anmeldelsen vil vi lige fortælle om hvad The 100 er for en serie:

Verdenen er på den anden ende efter en større atm krig. Så de overlevende fra jorden lever oppe på en rumstation kaldet ”The Ark” og der er alt fryd og gammen. Eller sådan da. For man finder stille og roligt ud af at man ikke har ilt nok til alle der er der oppe, og så er gode råd dyre.

Man finder så på den ”lette løsning” ved at tage 100 kriminelle unge og sende ned til jorden for at se om den er til at leve på. Grunden til man vælger de 100 unge, er at det er dem der nemmest kan undværes der oppe.

Det starter ganske fint for de unge når de kommer ned på jorden, for de finder ud af at de faktisk sagtens kan trække vejret der nede og alt er bare lækkert. Ikke mindst fordi de har hørt så mange gode ting om jorden, og nu kan man se og dufte alt det man har hørt om, og indse at det ikke er et eventyr.

Men som det altid er, så varer lykken ikke evigt, for faren lurer der ude. De 100 finder hurtigt ud af at de ikke er alene nede på jorden. De møder nemlig jordboerne og de er absolut ikke venlige, for de ser de 100 som fjender.

Planen for de 100 er først og fremmest at få bygget en base, få styr på hvem der er lederen og ikke mindst at overleve. For planen med denne tur ned på jorden er at komme op til Mount Weather hvor der er en base for overlevende på jorden.

Om de når der op og hvad der ellers sker, vil vi selvfølgelig ikke nævne noget om, for det vil spolere oplevelsen meget for alle parter. Men vi kan med det samme sige at ser man første sæson, så skal man uden tvivl gå videre, for det er i de næste sæsoner historien virkelig tager fart.

Hele serien igennem er vi meget imponeret over det meget flotte univers man har skabt i The 100. For man kan virkeligt mærke hvilken skæbne jorden har været igennem. Men selvom jorden har lidt den skæbne kan man selvfølgelig godt se der er muligheder for overlevelse på jorden. Og det er netop det der holder de 100 i gang.

Uden at afsløre for meget, så kan vi godt løfte sløret for, at vi ikke følger hver enkelt person af de 100 der bliver sendt ned, men en mindre gruppe. Der er mange af de 100 som træder frem i karakter, som vi ligger mærke til. Men 1 af dem som virkeligt trænger igennem er Clarke som er spillet af Eliza Tailor. Den måde hun spiller den karakter på, er uden tvivl værd at se det hele for.

Skuespillet blandt de mange der er med i den serie er en Hollywood titel værdig. For alle spiller virkeligt godt. Og vi syntes ikke man skal se dette som en serie, men nærmere en stor film som bare varer meget længe. Der er virkeligt lagt mange kræfter i denne serie og det giver os den bedste tænkelige oplevelse.

Plottet i det som der er lagt ud til i The 100 kan godt virke lidt sløj, men det er den absolut ikke. For det vi har nævnt i indledningen i denne anmeldelse er kun begyndelsen. For flere gange i The 100: Sæson 1-3 bliver man virkeligt hevet rundt i hvad man regnede med. For flere gange der sker der ting man absolut ikke havde set komme.

En ting der måske er lidt øv, er starten på sæson 3. For når man har set de 2 første, og regner man er godt med i handlingen, så sker der ting og sager. Når man tager de første par afsnit i sæson 3, så virker det som om man lige mangler en håndfuld afsnit imellem de 2 sæsoner. For der er sket en del imellem tiden virker det som. Men det er så lavet på den måde, at man stille og roligt bliver hevet tilbage i handlingen når man får set lidt.

Hvorfor det er lavet sådan vides ikke, men når man har set sæson 3 færdigt så giver det hele mening igen, og man er klar til mere. Det er jo nok ikke den store hemmelighed at de er ved at sende sæson 4 ovre i det store USA, så vi glæder os meget til den kommer til Danmark.

Hvis du sidder og vil have fingrene i en serie som kan underholde på bedste manere, så er The 100: Sæson 1-3 boksen den du bare må eje. Der er nemlig underholdning til mange timer, og man keder sig ikke mens man ser den. The 100 er nok en af de bedste serier man kan få fingrene i for tiden.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHorizon Zero Dawn får udgivelses trailer
Næste indlægAnki Overdrive: X52 Supertruck anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
the-100-saeson-1-3-anmeldelseHvis du sidder og vil have fingrene i en serie som kan underholde på bedste manere, så er The 100: Sæson 1-3 boksen den du bare må eje. Der er nemlig underholdning til mange timer, og man keder sig ikke mens man ser den. The 100 er nok en af de bedste serier man kan få fingrene i for tiden.