Vi har lige anmeldt The Dark Eye: Chains of Satinav. Nu er tiden kommet til The Dark Eye: Memoria som er efterfølgeren som også er landet i en konsol version. Vi har haft fingrene i Nintendo Switch versionen.

Når vi har 2 titler som kommer lige efter hinanden, så tænker man også at historierne hænger sammen. Og det gør de selvfølgelig også i denne omgang.

Vi tager nu fat i en tidsrejsende mulighed. Vi møder selvfølgelig vores fuglefanger Geron fra Chains of Satinav, men denne gang er det en forbandelse han skal hæve.

Ud over det, så møder vi også en prinsesse. Men hun er ikke som vi kender prinsesser fra de gamle eventyr. Af en eller anden grund, så vil vores prinsesse Sadja gerne være krigshelt.

Om hun bliver det, eller om vores ven Geron klarer sin forbandelse, vil vi ikke komme ind på. Det må I selv finde ud af ved at spille begge spil igennem. Men vi kan afsløre at selvom historierne lyder rodet, er de det slet ikke.

Når man spiller The Dark Eye: Memoria, så er det en klar fordel at have spillet Chains of Satinav først. Spillene hænger sammen i histoerne. Man kan godt spille dem særskilt, men det kan ikke anbefales.

Det er som sagt en fordel hvis du har spillet Chains of Satinav. For når man har det, så er Memoria lige til at gå i gang med. Det er meget velkendt når man spiller det. Og man kan selvfølgelig hellere ikke forvente andet nu når udgivelserne ligger så tæt på hinanden.

Vi snakkede jo om puzzle delen i anmeldelsen af Chains of Satinav. Men vi nævner dem gerne igen. For i Memoria der virker det endnu mere komplekst. Det er lækkert at se en udvikling i denne retning.

Endnu en gang har vi et univers som er super lækkert at være en del af. Det virker som om der er kælet lidt mere for detaljerne denne gang. Det ser vi som meget positivt, og tager imod det med stor glæde.

Nogle gange så kan man med denne type eventyr spil desværre opleve at kontrollen når man skal navigerer rundt, ikke fungere. Men sådan er det ikke med The Dark Eye spillene. Konverteringen fra PC til konsol er virkelig god og det spiller bare.

Har du spillet Chains of Satinav, så er The Dark Eye: Memoria en must have titel. Og er du bare til et lækkert eventyr spil så er dette spil meget svært at komme uden om.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Dark Eye: Chains of Satinav anmeldelse (konsol)
Næste indlægTOHU er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)