Udvikler Bethesda Game Studios genudgiver et af deres aller mest populære spil, nemlig The Elder Scrolls V: Skyrim. Denne gang introduceres der helt nyt indhold til spillet. Dette bliver en 10th Anniversary Edition, som udkommer på næsten alle platforme.

I The Elder Scrolls V: Skyrim 10th Anniversary Edition vil der være tonsvis af indhold fra de 10 år spillet har været udgivet. Som noget helt nyt, bliver der introduceret en helt ny aktivitet i spillet. Nu kan du fiske! Yes, et mini-spil hvor du kan tage ud i Skyrims smukke og farlige natur, og bare nyde en god fisketur.

Derudover vil der også være masser af indhold i spillet, som på nuværende findes på deres platform Creation Club. Hvad det helt nøjagtig indebære og hvor meget indhold der er tale om, ved vi endnu ikke.

Er du nu en af de heldige der har en PlayStation 5 eller en Xbox Series X|S, så er her gode nyheder. For spillet vil få en gratis opgradering, samme dag som denne udgave af Skyrim udkommer. Hvis du allerede har Special Edition udgaven, så kan du for et mindre beløb, opgradere til Anniversary Edition.

The Elder Scrolls V: Skyrim 10th Anniversary Edition udkommer d. 10 November, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.