I DLC pakken The Consequence til The Evil Within får vi afslutningen på historien som startede med The Assigment hvor Juli Kidman er hovedperson. Det har selvfølgelig noget at gøre med hendes mystiske opdragsgiver som denne gang har en mere central placering i historien. Derudover så forsætter de gode takter og vi får et dybere indblik i relationerne i forhold til Sebastian og Joseph. Specielt synes jeg at vi får en rigtigt godt indblik i Sebastian og det lover godt for den næste DLC pakke.

Handlingen er igen med hovedvægten lagt på at snige sig rundt og det bliver ikke lettere når du på et tidspunkt må forlade dig på knæklys for at finde rundt. Denne gang får du også lov til at benytte skydevåben og Mikami trækker igen en kanin op af hatten da du får et haglgevær. Aldrig er jeg blevet dræbt så mange gang i et spil. Som med så meget andet er det faktisk ikke så svært når du lige finder metoden. For mig er det stadig det at du skal snige dig rundt som virkelig fænger i begge DLC pakker.

The Consequence 01

Det er igen flot skabte områder der er surrealisme blandet med det abstrakte. Det virker rigtigt godt kombineret med at du i historien krydser kendte realistiske områder som lobbyen i hospitalet. I forhold til The Assignment så er der ikke den samme mænge af opgaver. Jo selvfølgelig er der et par rigtigt gode og specielt oplevelsen i politistationen bringer minder frem fra Resident Evil. Uden at ødelægge fornøjelse så er det noget med et spejl.

Total set er det 2-3 timers ekstra indhold afhængig af din spillestil og om du ønsker om at komme forbi alt. Det kan også være du synes, at opgaven med at brænde et billede for at få den person der er på billedet fri, er lagt ind for at trække tiden. Her er et sted hvor du skal prøve dig frem for at kommen igennem og det kan være frustrerende.

Samlet set er The Consequence rigtigt vellykket selvom den for mig ikke helt rammer samme niveau som The Assigement. Der er dog lidt ekstra underholdning at hente. Når du er igennem låses der op for en Dark Mode hvor du kun har en lommelygte og alle områder henligger i mørke. Slutningen lægger samtidig flot op til den kommende DLC pakke The Keeper.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWarframe Sancturary er ude nu til konsoller
Næste indlægThe Crew Raid Car Pack er ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
the-evil-within-the-consequence-anmeldelseSamlet set er The Consequence rigtigt vellykket selvom den for mig ikke helt rammer samme niveau som The Assigement. Der er dog lidt ekstra underholdning at hente. Når du er igennem låses der op for en Dark Mode hvor du kun har en lommelygte og alle områder henligger i mørke. Slutningen lægger samtidig flot op til den kommende DLC pakke The Keeper.